12.09.2023
De o luna sunt sot si sotie! Valentina Nafornita si Cristian Spataru - noi imagini de la nunta - VIDEO

Acum o luna, la data de 11 august 2023, Valentina Nafornita si Cristian Spataru s-au cununat. La doar o zi de la acel eveniment important, cei doi au jucat si nunta.

Cu ocazia aniversarii primii luni de casatorie, Valentina a postat un filmulet ce surprinde momente de poveste de la nunta.

„One month ago”, a scris soprana in descrierea filmuletului care a strans aproape o mie de aprecieri in mai putin de o ora.

Nu au intarziat sa apara nici mesajele adorabile din partea internautilor, astfel acestia au scris pe Instagram: „Poveste”, „Felicitari draga! Foarte frumos! Esti atat de fericita! Mai mult decat oricand”, „Cata tandrete”, „Cat de frumosi si romantici”, „Sunteti magici”, „Felicitarii Draga Valentina si Cristian! Va urez multa fericire impreuna”.

Valentina Nafornita si Cristian Spataru au jucat nunta in sanul naturii, mai exact, la Orheiul Vechi. In aceasta zi au fost prezente cele mai apropiate persoane din viata lor, printre care: familia, rudele, prietenii si colegii de breasla.

Daniela Costetchi nu crede ca exista vreo sansa de impacare cu fostul sot! Ce a dezvaluit bloggerita pe social media - VIDEO

Si pentru ca este una dintre cele mai stilate vedete de la noi, Valentina a demostrat acest lucru inca o data, chiar la nunta ei. Artista a purtat o rochie minimalista din satin, dar si un voal lung care i-a uimit atat pe invitati, cat si pe internauti.

Valentina Nafornita s-a nascut in Moldova, mai exact, in satul Cuhnesti, raionul Glodeni, acolo unde a si studiat vioara. Peste ani ea a aflat ca nu i se ofera nicio bursa la Conservatorul din Chisinau. A perseverat, din zori pana in noapte, ca intr-un final sa fie admisa la Conservatorul din Bucuresti. De acolo – la masterat, dar si la Opera din capitala Romaniei. La 24 de ani, Valentina Nafornita castiga cel mai prestigios concurs din Marea Britanie, pentru cantaretii lirici din lume, „BBC Singer of the World”.

Mihaela Tabarcea – prima sedinta foto cu burtica de graviduta! Afla cum se simte in timpul sarcinii, dar si ce o sa aiba, fetita sau baietel - VIDEO

Articole din aceeasi categorie