12.09.2023
Au aflat ca sunt veri dupa trei ani de la casatorie. Povestea unui cuplu celebru pe Tiktok: „Ne-am fi dorit sa fie o gluma” - FOTO/VIDEO

Nick si Tylee, un cuplu celebru pe Tiktok, au impartasit cu internautii una dintre cele mai socante vesti pe care le-au primit. Cei doi au aflat ca sunt veri la trei ani de la casatorie.

Nick si Tylee au aflat ca sunt veri, desi sunt casatoriti de trei ani. Indragostitii si-au facut publica povestea intr-un video pe TikTok, care a strans milioane de vizualizari.

Au ramas impreuna chiar daca sunt veri

Desi au aflat ca sunt inruditi, Nick si Tylee au decis sa-si continue mariajul pe care il au de trei ani si sa ignore valul de critici pe care l-au primit dupa alegerea lor.

„Am aflat ca suntem veri la trei ani de cand ne-am casatorit. Ne-am fi dorit sa fie o gluma”, spun cei doi, potrivit The Sun.

In bucatarie la Dumitru Talmazan! Antreprenorul iti prezinta o reteta de mic dejun rapid si gustos, shakshuka - VIDEO

Tinerii au aflat ca intre ei exista un grad de rudenie de abia dupa trei ani de cand s-au casatorit. Chiar daca Nick and Tylee au aceeasi zi de nastere, iar cunoscutii le spuneau des ca seamana, nu si-au pus niciun semn de intrebare.

Mihaela Tabarcea – prima sedinta foto cu burtica de graviduta! Afla cum se simte in timpul sarcinii, dar si ce o sa aiba, fetita sau baietel - VIDEO

Oamenii au fost socati sa afle povestea tanarului cuplu. Videoclipul postat de cei doi pe Tiktok a strans peste 5.6 milioane de vizualizari. Intrebati de internauti daca vor ramane impreuna, cei doi au raspuns: „Ne-am gandit mult timp la asta si raspunsul este da”.

Articole din aceeasi categorie