14.03.2022
„Baby loading...” Reporterul iSanatate si specialistul medical Cristina Gonta este pe ultima suta de metri si va aduce pe lume primul sau copil! Afla de la sotul ei cat de mult s-a schimbat aceasta in perioada sarcinii: „Noi ca barbati trebuie sa fim alaturi” - VIDEO

A implinit frumoasa varsta de 33 de ani, iar doar in cateva zile isi va tine in brate primul copil. Reporterul si specialistul medical Cristina Gonta si-a sarbatorit vineri ziua de nastere, iar mai multe detalii a aflat reporterul Iulia Deliu. 

Viitoarea mamica povesteste ca de ziua sa a ales sa isi ia o zi mai libera: „De dimineata am savurat un mic dejun gustos. Acum insa am decis sa sarbatorim un pic in pofida tuturor evenimentelor si situatiei care este acum. Astazi, ca si in fiecare an sarbatoresc cu sotul meu, dupa care urmeaza cateva zile cu familia si bineinteles ca anul acesta nu este o exceptie.” 

Aflandu-se pe ultima suta de metri, Cristina Gonta povesteste ca oboseste mult mai repede, motiv pentru care asteapta cu nerabdare sa-si vada fiica si sa o stranga la pieptul sau. 

Nu a ramas indiferenta fata de refugiati si a mers din prima zi la Palanca pentru a ajuta! Interpreta Ina Sturza - solidara cu toti ucrainenii ajunsi la noi in tara: „Nu era sa dorm daca nu mergeam sa ajut acei oameni.” - VIDEO

In contextul situatiei actuale, reporterul iSanatate a ales sa gandeasca pozitiv si sa spere ca totul va fi bine: „Sa stii ca primele zile chiar am stat un pic deconectata de toate retelele, ma gandeam ce se intampla si ce am putea face, mai ales ca este o situatie imprevizibila, iar nasterea nu poate fi pusa pe stop. Ne-am gandit si am ales sa fim linistiti, ne incredem ca atunci cand vine un copilas Dumnezeu vede de sus si totul va fi bine. Asa ca speram sa fie pace si liniste si toti copiii sa fie alaturi de familiile lor.” a spus Cristina. 

Sotul acesteia, Mihai Gonta spune ca desi pe alocuri viitoarea mamica s-a mai schimbat, povara si scopul lui este sa ii fie alaturi mereu. 

Femei in linia intai: vicepremierul ucrainean, Irina Veresciuk, lupta cot la cot cu Volodimir Zelenski

Cristina continua sa duca un mod sanatos de viata, iar daca are vreo pofta nu se eschiveaza sa si-o indeplineasca, totul insa cu masura. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie