06.12.2022
Una dintre cele mai indragite actrite de comedie a pierdut lupta cu cancerul. Kirstie Alley a murit la 71 de ani

Actrita Kirstie Alley a murit la 71 de ani, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer. Cunoscuta pentru rolurile sale din “Cheers” si “Look Who’s Talking”, Alley a fost una dintre cele mai apreciate actrite de comedie ale anilor ’80.

“Ne intristeaza sa va anuntam ca mama noastra incredibila, luptatoare si iubitoare s-a stins din viata dupa o lupta cu cancerul, de abia de curand diagnosticat”, au anuntat copiii vedetei pe Tweeter. 

Laura Vetty - sedinta foto curajoasa in ultimul trimestru de sarcina! Vezi cum a pozat interpreta si ce tinute a imbracat - FOTO

Desi in anii ’80 a fost o mare stea a filmului, in ultima perioada actrita a intrat intr-un con de umbra, mai ales dupa ce l-a sprijinit pe Donald Trump in campania sa din 2015. In ciuda criticilor primite din partea colegilor de breasla, Kirstey Alley l-a sustinut pe Trump din nou, si in 2020. 

Prietenul si colegul lui Alley, John Travolta, alaturi de care a jucat in „Look Who’s Talking”, si-a exprimat condoleantele intr-o postare pe Instagram. „Cu Kirstie am avut una dintre cele mai speciale relatii din viata mea . Te iubesc Kirstie. Stiu ca ne vom revedea", a spus Travolta.

Articole din aceeasi categorie