06.08.2024
Antreprenorul Alexandru Bordea a devenit tătic: „Univers cuprins între două palme” - FOTO

Alexandru Bordea și Alina Zbancă au anunțat recent nașterea fiului lor, Bogdan. Într-o postare emoționantă pe Instagram, Alina a vorbit despre venirea pe lume a băiețelului.

Alina, soția lui Alexandru, a adus pe lume un băiețel, la data de 4 august, ora 19:38. Un copil perfect sănătos de 3 kilograme și 20 de grame. Cei doi au ales să-l numească pe micuț Bogdan. 

„În august ne-am întâlnit, miroși a muguri verzi, ai ochii de culoarea speranței și brațe de curaj pline. Ai adus sens. Ești dar. Ești lumină. Bine ai venit acasă, fiule!”, a scris Alina în descrierea postării de pe Instagram. 

7 august: evenimentele, curiozitățile și personalitățile zilei - FOTO

„Univers cuprins între două palme”, „Motiv de viață și recunoștință”, a mai spus femeia într-un InstaStory. 

Reacțiile pline de căldură din partea prietenilor nu au întârziat să apară:„Recuperare cât mai rapidă mamei și multă sănătate amândurora! Să scrieți împreună o poveste cât mai frumoasă”, „Sincere felicitări pentru noul membru al familiei Bordea! Să vă fie sănătos și fericit alături de cei mai minunați părinți, cu binecuvântări cerești!”, „Creștere ușoară, nopți liniștite și mereu să fii înconjurat de iubire. Să ai o copilărie fericită îngeraș! Iar ție, Alina, recuperare ușoară și bucurii de la bărbații tăi!”, „Felicitări, nopți liniștite și mami odihnită”.

A înregistrat un rezultat impresionant! Atletul Andrian Mardare a reușit să se califice în finala competiției de aruncare a suliței, la Jocurile Olimpice de la Paris - FOTO

Acum 3 săptămâni, Alina a povestit pe pagina ei de Instagram că vor afla sexul copilului la naștere:„Vom afla cine e bebe al nostru, băiețel sau fetiță, la nașterea lui. Nu noi am decis când să ne aleagă, nu noi am decis sexul, nu noi vom decide ziua când va veni aici. Există ceva mai suprem decât noi, ceva mai puternic”.

Moda din Republica Moldova şi succesele internaţionale! Ei sunt designerii autohtoni cunoscuți în întreaga lume - GALERIE FOTO

Alina Zbancă a fost ofițer de presă la Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova, ea a activat în cadrul instituției din anul 2014 până în 2021. Alexandru Bordea este businness trainer, consultant și are peste 15 ani de experiență.

Cei doi și-au unit destinele acum 3 ani, în luna august.

SURSĂ FOTO: Instagram/ alina.zbanca

Articole din aceeasi categorie