07.08.2024
A înregistrat un rezultat impresionant! Atletul Andrian Mardare a reușit să se califice în finala competiției de aruncare a suliței, la Jocurile Olimpice de la Paris - FOTO

Sportivii moldoveni continuă să impresioneze și să aducă mândrie țării prin talentul și dedicarea lor. Atletul Andrian Mardare s-a calificat în finala competiției de aruncare a suliței, la Jocurile Olimpice de la Paris, iar canoistele Daniela Cociu și Maria Olărașu s-au calificat în semifinală.

Andrian Mardare s-a calificat în finala competiției de aruncare a suliței la JO Paris, după ce a înregistrat un rezultat de 84.13 metri. 

8 lucruri pe care nu ar trebui să le faci într-o relație! Axenia Bot, psihoterapeut: „Acolo unde nu se simte siguranță, nu are loc...” - VIDEO

Finala va avea loc joi, 8 august, începând cu ora 21:25. La ediția trecută a Jocurilor Olimpice din Tokyo, elevul lui Valeriu Lungu s-a clasat pe locul șapte. 

Tot ieri, canoistele Daniela Cociu și Maria Olărașu s-au calificat în semifinală. Aceasta va avea loc vineri, 9 august. În primul sfert de finală, la proba de 500 de metri dublu, tandemul din Moldova a înregistrat rezultatul de 1:56.22, fiind întrecut de polonezele Sylwia Szczerbinska și Dorota Borowska, care au avut un rezultat de 1:55.39. 

7 august: evenimentele, curiozitățile și personalitățile zilei - FOTO

Republica Moldova a obținut două medalii de bronz la Jocurile Olimpice 2024. Judocanii Denis Vieru și Adil Osmanov au câștigat medalii în categoriile de greutate de 66 de kilograme și de 73 de kilograme.

Medaliații olimpici Vieru și Osmanov vor fi întâmpinați în această seară la  aeroport | IPN

26 de sportivi reprezintă Republica Moldova la Jocurile Olimpice de la Paris, care se desfășoară în perioada 26 iulie – 11 august. 15 sportivi și-au încheiat deja evoluția.

Așa arată prima Miss AI din lume! Reprezentanta României este în top 10 frumuseți generate de Inteligența Artificială - FOTO

Articole din aceeasi categorie