22.07.2022
Aliona Triboi a implinit 40 de ani! Afla cui ii multumeste actrita pentru sprijin si ce isi doreste cel mai mult - FOTO

Recent, cunoscuta actrita de la noi, Aliona Triboi si-a sarbatorit ziua de nastere. Cu aceasta ocazie, femeia a publicat un mesaj in mediul online, in care a vorbit despre dorinta pe care o are.

Aliona a publicat o fotografie cu sotul sau, actorul Ghenadie Galca si a scris in descrierea imaginii: „Multumesc universului meu, pentru bratul pe care ma pot sprijini.”

Harry si Meghan au renuntat la viata regala din cauza Camillei. Cu ce "glume" ii trata sotia Printului Charles pe cei doi

De asemenea actrita a spus ca isi doreste sa traiasca cu demnitate si urmatorii ani din viata sa. „Ajuta-ma Doamne sa traiesc cu demnitate si urmatorii 40!”

Aceasta a fost felicitata cu ocazia aniversarii de numeroase persoane printre care si de creatoarea podcastului „Titania”, Tania Insuratelu.

Viata ei s-a schimbat la 180 de grade dupa ce s-a mutat in China! Afla povestea Alexandrei Boico, eleva in Hong-Kong care este o iubitoare inraita a culturii asiatice: „China este balanta perfecta dintre cunoscut si necunoscut” INTERVIU

Aliona Triboi este o actrita din Republica Moldova si sotia actorului Ghenadie Galca. Cei doi au doua fiice pe nume Ruxanda si Eleonor.

Articole din aceeasi categorie