22.07.2022
Harry si Meghan au renuntat la viata regala din cauza Camillei. Cu ce "glume" ii trata sotia Printului Charles pe cei doi

Harry si Meghan Markle s-ar putea sa fi fugit din Marea Britanie si din familia regala din cauza Camillei Parker Bowles, potrivit unei noi carti – care sustine, de asemenea, ca Printul va spune despre mama sa vitrega, in viitoarele sale memorii, ca este „rasista”.

Tom Bower afirma in cartea „ Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors”, ca ducesa de Cornwall ar fi facut comentarii rautacioase despre fiul lor nenascut atunci, nimeni altul decat Archie, si ca asta i-ar fi determinat sa paraseasca familia regala.

Bower mai spune ca ducesa a facut, la un moment dat, o remarca „rasista” despre cum ar arata parul viitorului lor copil, candva dupa ce relatia lor a devenit publica.

Cat castiga Andreea Bostanica din retelele de socializare? Dezvaluiri neasteptate din partea „reginei TikTok-ului” - FOTO

„In acele saptamani, Harry i-a intalnit pe Charles si Camilla la Clarence House. In versiunea lui Harry, conversatia a alternat intre serios si gluma si a atins trei subiecte”, spune Bower.

„In primul rand, lui Harry i s-a spus ca Meghan ar trebui sa-si continue cariera in actorie. In al doilea rand, sa nu se astepte ca Scotland Yard sa plateasca automat pentru protectia prietenei sale. Si in al treilea rand, potrivit lui Harry, cineva a speculat cum va „arata” viitorul sau copil. Camilla a remarcat: <<Nu ar fi amuzant daca copilul tau ar avea par afro rosu?>>”

Se presupune ca Harry „a ras” la comentariu, dar, potrivit lui Bower, „ulterior, reactia lui Meghan la acea conversatie a transformat amuzamentul lui Harry in furie”.

Vladimir Zelenski si-a emotionat urmaritorii cu o postare pe Instagram despre sotia sa: „A mea...” - FOTO

Intr-un interviu-bomba din martie 2021 cu Oprah Winfrey, ducele si ducesa de Sussex au marturisit ca, inainte de a se naste Archie in mai 2019, au ramas uimiti cand un membru al familiei regale a intrebat ce culoare va avea pielea copilului lor.

Winfrey a vrut sa afle cine a facut acest comentariu, dar Markle s-a eschivat si a spus ca la acea vreme au existat „mai multe conversatii” – desi Harry a insistat ca a existat doar una: „ A fost ciudat, am fost putin socat”.

Ulterior, Winfrey a subliniat ca ducii de Sussex i-au cerut sa clarifice ca acest comentariu nu a fost facut de Regina Elisabeta sau Printul Philip.

Bower are convingerea ca memoriile lui Harry,  care sunt scrise de jurnalistul American JR Moehringer si vor  fi lansate in aceasta toamna , vor explora ruptura dintre Harry si Camilla.

“Meghan vrea ca familia regala sa inteleaga durerea pe care le-a provocat-o. Printre tinte, pe langa William, Kate si Charles, ar fi Camilla, pe care Meghan a identificat-o ca fiind rasista”.

reg8 jpg

Cartea sustine, de asemenea, ca anuntul reginei din februarie, ca sotia Printului Charles va fi Regina, a fost intampinat cu „tacere” din partea lui Harry.

„Refuzul lui Harry de a recunoaste decizia Reginei a prefigurat viitoarele probleme”, scrie Bower. „Charles are motive intemeiate sa se teama, pentru ca antipatia lui Harry fata de Camilla a fost reactivata de Meghan”.

„Usor de convins, Harry a ajuns sa-si tradeze tatal, pe Camilla, familia Cambridge si chiar pe Regina”.

Articole din aceeasi categorie