13.05.2022
Alex Velea a implinit 38 de ani. Ce declaratie emotionanta i-a facut Antonia: „Si astazi il admir atat de mult” - FOTO

Ieri, 13 mai, Alex Velea a implinit 38 de ani, iar Antonia i-a facut o declaratie emotionanta de dragoste.

Alex Velea este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania si, fiindca astazi este ziua lui de nastere, mai multe persoane apropiate au tinut sa ii spuna la multi ani.

Printre aceste persoane, bininteles ca se numara si Antonia, iubita si viitoarea sotie a artistului. Aceasta a postat pe Instagram o declaratie emotionanta de dragoste. 

„Astazi este despre tine! Te iubesc, suflet bun! Multumesc pentru tot! Ma simt atat de fericita si norocoasa ca pot impartasi aceeasi pasiune cu tine! Ca pot lucra cu cel mai bun prieten al meu. Cat de minunat este! Acest om este in industrie de multa vreme si intotdeauna am admirat munca, dar si talentul dat de Dumnezeu.

Snoop Dogg este fanul Cleopatrei Stratan si a postat un video cu piesa moldovencei! Artista a avut parte de surpriza vietii sale - VIDEO

Si astazi il admir atat de mult... Ceea ce ma atrage cel mai mult este abilitatea, dar si vointa lui de a-i ajuta pe altii! Sa nu uitam ca imi place felul in care ma trateaza si are grija de mine, plus ca ma face tot timpul sa rad'', a scris Antonia. 

Antonia si Alex Velea urmeaza sa se casatoreasca

Dupa mai multi ani in care au asteptat finalizarea divortului Antoniei de Vincenzo Castellano, frumoasa cantareata si Alex Velea urmeaza sa se casatoreasca. “Dupa cum stiti, am fost ceruta in casatorie anul trecut, insa, din cauza pandemiei, nu am avansat concret cu planurile de nunta. Dar veti afla cu siguranta cand totul va fi mai clar”, a spus Antonia recent, intr-un interviu acordat pentru protv.ro.

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie