30.07.2024
Agenda lunii august 2024! Cele mai interesante evenimente, pe care nu trebuie să le ratezi - FOTO

Ultima lună din vară vine cu evenimente relaxante pentru toată familia. Echipa perfecte.md îți prezintă o listă cu evenimentele care te așteaptă în această lună. Bucură-te de serile de vară într-un mod unic.

GUF - VSXV PRiNCE - MUROVEI

PreviewImage

Pe 2 august, sub cerul de vară al amfiteatrului Chișinău Arena va avea loc un concert cu trei rapperi de top. Întâlnim în capitală festivalul internațional de muzică URAGAN VIBE și headlinerii săi GUF - V$XV PRiNCE - MUROVEI, plus invitați speciali ai rap-ului moldovenesc. Șapte ore de cel mai calitativ live beats în atmosfera vibe-ului de vară cu zone de odihnă active, gustoase și relaxante.

RETRO FEST

PreviewImage

Pe data de 3 august are loc un mare concert de vară în aer liber la Amfiteatrul ARENA CHIȘINĂU! Nu ratați spectacolul live al unor artiști legendari precum: Dr. Alban; Ice MC; Boney M; Natasha Wright - La Bouche; Joe Thomson - Down Low; Dante Thomas și un invitat special.

Performanță legendară pentru Judo-ul din Republica Moldova, două medalii de bronz la Jocurile Olimpice! Adil Osmanov se întoarce acasă învingător - VIDEO

Festivalul Lupilor 2024

PreviewImage

Un festival muzical de camping, ce rămâne fidel conceptului de promovare a tradițiilor strămoșești și valorilor naționale de-a lungul a 4 ediții. Între 9-11 august 2024 Festivalul Lupilor se va desfășura în satul Trebujeni, raionul Orhei. Pe 9 august, începând cu ora 18:00 va avea loc cazarea în camping. Pe 10 august și 11 august Lupii lui Calancea alături de artiști autohtoni și oaspeții de peste Prut vor încânta publicul cu concerte variate, formând un program artistic pe placul tuturor.

Nistru Fest’24

PreviewImage

Nistru Fest’24 va avea loc pe 10 august chiar pe malul Nistrului, în satul Zăluceni, raionul Florești. Headlinerii sunt Irina Rimes și The Montans, cu încălzirea atmosferei de către Vanotek. Începând cu ora 16:00. Biletele sunt la prețul de 250 de lei până pe 31 mai, 350 de lei până pe 9 august și 400 de lei la intrare în ziua festivalului. Intrarea pentru copii până la 12 ani este gratuită.

Cinci cupluri regale care s-au îndrăgostit la Jocurile Olimpice. Poveștile lor de dragoste bat orice film

LAPOIANA Festival 2024

PreviewImage

Vino în inima satului tradițional moldovenesc, unde farmecul mioritic va întâlni ritmurile electronice și energia vibrantă a artiștilor. Pe 10-11 august ești așteptat în satul Glinjeni la cea de-a VI-a ediție a festivalului LAPOIANA pentru o călătorie muzicală din noapte până-n zori. Pe main stage vor evolua cei mai ascultați artiști născuți în Moldova  - Satoshi, Dara, Magnat și Feoctist, Tatuni, Marej, iar cei mai pasionați DJ te vor purta pe ritmurile techno și house timp de două nopți.

30 IULIE: evenimentele, curiozitățile și personalitățile zilei - FOTO

Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu 

PreviewImage

Pe 23 august, la ora 19:00, LUPII lui Calancea, Surorile Osoianu și invitatul special Guz vă dau întâlnire la Teatrul Verde din Chișinău. Se anunță o poveste în care folclorul reînvie în toată splendoarea autenticității lui prin fuziunea celor două viziuni muzicale. Te vei bucura, te vei uimi și te vei minuna că toate astea izvorăsc din inima neamul nostru.  

Summer Fest 2024

PreviewImage

Summer Fest este festivalul care concentrează vizitatori nu doar din Republica Moldova, ci și din țările vecine. Aici ai parte de distracție la maxim, muzică și explozii de emoții. Festivalul „Summer Fest” este cartea de vizită pentru toți amatorii muzicii, astfel devenind un factor al creșterii interesului turiștilor față de Republica Moldova. La cea de a 7-a ediție „Summer Fest” o să aveți parte de o atmosferă plină de energie unde va fi cel mai îndrăzneț mix: distracții pentru toate vârstele, cele mai gustoase bucate și cele mai tari hituri muzicale.

„Vecinii de bloc” a cucerit internetul! Piesa interpreților Iuliana Beregoi și Cristian Porcari a ajuns la peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube - VIDEO

Articole din aceeasi categorie