02.02.2023
Adriana Ochisanu - mesaj emotionant de ziua fiicei sale! Ce poza a publicat interpreta - FOTO

Fiica Adrianei Ochisanu, Mihaela a implinit astazi 6 anisori.

Cu aceasta ocazie, pe retelele de socializare, Adriana a publicat un mesaj emotionant in care i-a multumit lui Dumnezeu pentru ca are posibilitatea de a fi mama unei astfel de fetite minunate.

„La multi ani, puiul meu, minunea mea cu ochi albastri. Multumesc lui Dumnezeu ca m-a binecuvantat sa fiu mamica ta, sa cresti mare si sanatoasa. Dumnezeu sa fie cu tine oriunde ai fi.”, a scris artista.

De asemenea aceasta a publicat si o fotografie in care vrea sa o sarute de micuta Mihaela.

„Copia taticului”. Fiica lui Renato Usatii a implinit 13 ani. Vezi cum arata Alexandra, dar si ce mesaj a publicat acesta in mediul online - FOTO

In sectiunea de comentarii a imaginii, mai multe vedete, dar si apropiati de-ai Adrianei au decis sa o felicite pe fetita ei. „La multi ani minunati Mihaela. La multi ani Mami!”, a scris Kornelia Stefanet.

Adriana Ochisanu este o interpreta de muzica populara care s-a nascut pe 18 martie 1978, la Causeni, in Republica Moldova, in familia lui Alexei si Nina Ochisanu. Anterior aceasta a fost casatorita cu fiul maestrului Nicolae Botgros, Cornel Botgros. Cei doi au impreuna un baiat pe nume Cristi. 

„Bali inseamna raiul pe pamant”! Emilian Cretu a povestit despre experienta de neuitat pe care a trait-o recent in ultima sa vacanta - VIDEO

Articole din aceeasi categorie