04.06.2024
Katy Black, din nou însărcinată? Iată ce a povestit bloggerița - VIDEO

Katy Black presupune că ar putea fi din nou însărcinată. Bloggerița a vorbit în secțiunea InstaStory despre cum se simte și care sunt motivele de ce consideră astfel.

„Eu am reținere 4 zile, am făcut test de sarcină și el arată negativ. Pe mine nimic nu mă doare și de obicei, eu sunt genul de persoană care simte când trebuie să vină ciclul, dar acuma eu nu simt. Îmi fac un pic griji”, spune bloggerița într-un InstaStory.

Într-un alt video, Katy intuiește de fapt care ar fi adevăratul motiv de ce are reținere: „Cum eu am putut să uit, eu luna aceasta mi-am scos trei dinți de minte, dar anestezia și antibioticele foarte mult influiențează. Cristi, poți să te relaxezi”.

De asemenea, influencera spune că nu își mai dorește copii în viitorul apropiat.

Eveniment grandios așteptat de moldovenii din diasporă! Când va avea loc Moldova Fest: „Banii colectați de la această tombolă vor fi ca un act de caritate” - VIDEO

„Noi nu mai vrem copii, mai aștept încă să îmi pun sterilet, trebuie să treacă jumătate de an după naștere, dar Matei are abia 4 luni”, a explicat Black.

Katy Black are 25 de ani și este una dintre cele mai populare bloggerițe din Moldova. A devenit cunoscută încă în 2015, atunci când publica adesea filmulețe amuzante împreună cu fratele său Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment, tânăra se bucură de peste 328 de mii de abonați pe Youtube și 560 de mii de urmăritori pe Instagram. Ea este căsătorită din 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Ei sunt foarte activi pe rețelele de socializare. Cei doi sunt părinții a patru baieței: Eugen, Simon, Luca și Matei.

EMOȚIONANT! Iulia Deliu și-a strâns sora în brațe după un deceniu de despărțire. Ce emoţii au trăit, dar şi cum a întâlnit-o familia Deliu pe sora mai mică - VIDEO

Articole din aceeasi categorie