16.01.2020
Adio, maestre! Stefan Petrache a fost condus astazi pe ultimul drum. Sute de oameni au venit sa-si ia ramas bun de la artist
Corpul neinsufletit al indragitului interpret a fost depus, ieri, la Biserica Sfanta Teodora de la Sihla, iar astazi dimineata, a avut loc slujba de pomenire, dupa care cortegiul funerar a fost dus la Palatul National „Nicolae Sulac”, unde atat persoane publice, cat si oameni simpli au venit sa depuna flori la capataiul regretatului cantaret.

Intre orele 12 si 13, rudele, prietenii si oamenii de arta i-au adus un omagiu marelui artist la Palatul National. Apoi, trupul neinsufletit al artistului a fost condus la Cimitirul Central Armenesc din capitala, locul unde-si va gasi odihna vesnica.

Citeste si: Mesajul de condoleante al lui Gheorghe Urschi la trecerea in nefiinta a colegului sau de scena, Stefan Petrache

Stefan Petrache s-a stins din viata pe 13 ianuarie, la varsta de 70 de ani. El a fost solist in formatiile Noroc, Contemporanul, Orizont si Plai, detinand titlul de Artist Emerit al Republicii Moldova si fiind posesorul Ordinului Republicii Moldova.

Citeste si: Doliu in cultura din Moldova. Renumitul interpret, Stefan Petrache, a decedat: „Adio, maestre...”

Fotograf: Alexandru Vasilos

Foto de coperta: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie