08.02.2023
Igor Cuciuc da totul din casa! Cum o alinta pe sotia sa, Diana, si cum o curta la inceput de relatie: „O invitam in oras la plimbari, o duceam la biserica” - VIDEO

Vrea sa arate perfect in costum popular atunci cand iese in scena. Dupa o pauza de cativa ani, interpretul de muzica populara, Igor Cuciuc s-a apucat de sport. Vezi cum a aparut intr-un reportaj marca O Seara Perfecta si ce a povestit despre una din cele mai importante femei din viata lui - sotia.

Igor Cuciuc a fost surprins la sala de catre reporterul Iulia Deliu: „Bubuie internetul, m-am apucat de sala, intr-adevar vreau sa fiu mai puternic, sa-mi sune vocea mai bine. Vreau sa ma fac mai tanar, pentru ca sala iti da posibilitatea sa te faci mai frumos, mai puternic, mai energic. Am nevoie de energie si pentru asta am venit la sala, deci am cateva zile, acum sun in febra musculara, dar e bine. ”

Igor Cuciuc s-a apucat de sport! Vezi ce imagine a publicat interpretul - FOTO

Interpretul a marturisit ce il face sa-si iubeasca sotia chiar si dupa atata timp: „Pe 16 februarie aniversam 16 ani de casatorie. Andreea are 15 ani jumate si noi aniversam 16 ani de casatorie, ani frumosi. Am crescut foarte mult, ne-am facut mai intelepti, am trecut peste momente si mai grele si de sanatate si au fost si momente frumoase, au fost si momente mai grele, ca in toate familiile, dar multumesc Domnului ca suntem impreuna. Eu ma bucur de o sotie grijulie, de o gospodina de nota 10, care stie sa gateasca, sa ma pregateasca, sa ma petreaca la evenimente si sa ma astepte acasa cu zambetul pe fata si buna dispozitie.

Emilian Cretu nu mai este cel mai popular blogger din Instagramul moldovenesc! Vezi cine a reusit sa-l „detroneze” pe actor - FOTO

Igor a spus cum isi alinta jumatatea: „Pestisorul meu de aur, ii mai zic iubirea mea, draga mea, deci cuvintele cele mai frumoase. La capitolul daruri schiopatez, dar nu sunt un om zgarcit sa stiti. Schiopatez pntru ca nu prea am timp sa vin cu cadouri, ma tem sa nu-i placa. Ii ofer posibilitatea ea sa-si procure orice vrea ea. De opt martie ii aduc flori. Ceva obisnuit, oameni buni.”

„Eu cred ca dragostea adevarata, sincera dureaza tot timpul.”, a mai spus interpretul.

Atentie, femei! Ce trebuie sa stii inainte sa-ti faci procedura de micropigmentare: „Vine tendinta de...” - VIDEO

Cuciuc a marturisit ca isi doreste sa fie permanent alaturi de sotia sa: „Imi doresc sa fiu alaturi de ea si ea sa ma sustina, stiu ca alaturi de ea sunt puternic, alaturi de ea merg inainte. Ea ma face sa fiu fericit.”

Interpretul a povestit cum si-a cucerit sotia: „Am cucerit-o la un eveniment, unde am cantat si ea s-a indragostit de vocea mea. Mie mi-a placut ea, zic ce domnisoara frumoasa, mi-a placut mult ca lucra in sfera medicala. Ea este blonda, eu sunt brunet, zic o sa iasa copii frumosi la noi. A fost o dragoste la prima vedere. O invitam in oras la plimbari, o duceam la biserica.”

A lansat o piesa in mai putin de 3 saptamani! Vlada Botan a povestit cum i-a reusit intr-un timp record sa scoata pe piata muzicala de la noi cantecul: „Mana ta pe” - VIDEO

Artistul a mentionat ca putea fi preot: „Am cantat in corul bisericii, mai sa nu fiu preot eu. Mama mea foarte mult isi dorea sa fiu preot.”

„Daca vreti o fata buna, duceti-va la biserica sau la biblioteca.”, cu asa indemn a venit Cuciuc pentru burlacii din Republica Moldova.

Articole din aceeasi categorie