12.08.2023
Rihanna a devenit mama pentru a doua oara. Vedeta a nascut o fetita: „Este imaginea perfecta”

Surse din presa americana dezvaluie faptul ca Rihanna ar fi dat nastere unei fetite.

Rihanna ar fi nascut cel de-al doilea copil, dupa ce a facut cel mai bun anunt de sarcina la Super Bowl, in urma cu cateva luni. Potrivit MediaTakeOut, Rihanna si ASAP Rocky au intampinat cel de-al doilea copil al lor, intr-un anunt postat pe data de 9 august 2023.

Rihanna ar fi nascut al doilea copil

„Este imaginea perfecta a Rihannei – chiar si pana la ochii luminosi”, a declarat o persoana din interior pentru site.

Pe 12 februarie 2023, cantareata din Barbados a iesit pe terenul de fotbal pentru a interpreta un medley cu cele mai mari hituri ale sale in timpul spectacolului din pauza Super Bowl. Artista era imbracata intr-o salopeta rosie care era desfacuta pana la solduri si fixata cu o curea, in timp ce a uimit multimea de pe o platforma plutitoare. Forma corpului ei, impreuna cu faptul ca nu a fost la fel de activa pe scena, a determinat mii de telespectatori sa banuiasca faptul ca asteapta al doilea copil. Surpriza cea mare a venit cand vedeta si-a dezvaluit burtica in crestere in fata intregii lumi.

Savage X Fenty, brand-ul de lenjerie intima al Rihannei, a anuntat lansarea unei noi linii, dedicata maternitatii. Pentru a promova gama, Rihanna a pozat alaturi de baietelul sau, RZA, in varsta de un an, intr-o ipostaza inedita.

Pe pagina de Instagram Savage X Fenty, Rihanna a impartasit imagini memorabile in care apare imbracata intr-un sutien special si pantaloni scurti, alaptandu-si cu drag fiul.

„Nu sunt sutienele de maternitate ale mamei tale… concepute de @badgalriri, aprobate de bebelusul RZA #SavageXMaternity”, a fost descrierea care a insotit cele trei imagini cu Rihanna si baietelul sau.  

Perfect asortati! Cum si-au facut aparitia Anastasia Nichita si logodnicul ei, Valeriu Mircea la o nunta - FOTO

La inceputul lunii mai, Rihanna si A$AP Rocky au celebrat cu bucurie prima aniversare a fiului lor, RZA Athelston Mayers. Cu aceasta ocazie speciala, rapper-ul nu doar ca a impartasit cateva instantanee pe Instagram, dar a si transmis un mesaj profund si emotionant catre micutul sau. Aceasta zi speciala a fost marcata cu multa iubire si atentie din partea familiei si a celor apropiati.

RZA Athelston Mayers poarta in semnificatia numelui sau o stransa legatura cu universul muzical si artistic al ambilor parinti. „RZA” reprezinta un omagiu adus liderului legendarei trupe Wu-Tang Clan, reflectand astfel respectul pentru istoria si influenta muzicala. In acelasi timp, „Athelston” este un tribut adus trecutului si originilor, fiind cel de-al doilea nume al lui A$AP Rocky. Aceasta alegere ne dezvaluie nu doar legatura profunda a familiei, ci si pasiunea pentru muzica si arta care ii definesc.

Vorbind despre viata de mama, Rihanna a spus ca primele luni petrecute cu RZA au fost „legendare”.

Horoscop 12 august 2023. Zodia care se va reindragosti de o veche iubire

„Este totul. Chiar nu-ti amintesti viata de dinainte, este cel mai nebunesc lucru. Literalmente incerci sa ti-o amintesti, si exista fotografii din viata mea de dinainte, dar sentimentul, dorintele, lucrurile de care te bucuri, totul, pur si simplu nu te identifici cu ele pentru ca nici macar nu-ti permiti mintal sa ajungi atat de departe, pentru ca…. pentru ca nu conteaza”, a spus artista pentru British Vogue.

Articole din aceeasi categorie