12.08.2023
Diferenta ca de la cer la pamant. J Lo arata total diferit in pozele paparazzilor fata de cele de pe Instagram - FOTO/VIDEO

Jennifer Lopez fascineaza cu felul in care arata la 54 de ani si… pe buna dreptate! Diva latino nu isi arata deloc varsta, impresionand la fiecare aparitie publica. Face sport, are antrenor personal, testeaza tratamente revolutionare anti-ageing si e ingrijita de cei mai buni stilisti si make-up artisti. In asemenea conditii si cu atatea ajutoare, cu siguranta ca orice femeie poate arata la fel bine. 

Dar sa nu ii luam din merite! Cu siguranta munceste mult pentru formele ei divine si este cunoscut programul ei spartan in ceea ce priveste sportul si somnul.

Fanii nu se lasa insa pacaliti si stiu cat investeste Jennifer Lopez in… tineretea ei. „Arata fantastic. Nu poti nega. Dar in acelasi timp are o avere de 400 de miioane de dolari. Stie cineva ce este cool-sculpting? Este o procedura care ingheata celulele adipoase si le distruge sculptand corpul. Daca esti sanatos si ai o echipade o echipa disponibila de dieteticieni, bucatari, chirurgi plasticieni, antrenori personali, fotografi etc si tu, cu disciplina, ai putea arata asa”, a comentat, pe buna dreptate, o fana pe pagina de Instagram a lui Jennifer Lopez.

Si pentru ca nu ne saturam sa o vedem si sa o admiram, paparazzii sunt mereu pe urmele ei, chiar si atunci cand e la plaja. Acum, acestia au surprins-o la o sedinta foto pentru brandul ei de bauturi alcoolice. Mai multe imagini AICI.

Smiley si Theo Rose, video viral pe internet. Ce i-a spus artistul colegei sale la filmarile pentru „Vocea Romaniei”

Imbracata intr-un costum de baie alb, in doua piese, Jennifer Lopez ar putea trece neobservata pe Coasta Amafli, acolo unde a fost surprinsa de paparazzi. Desi nimeni nu contesta ca arata fabulos, totusi diferenta intre imaginile editate, cu care se promoveaza pe Instagram, si cele din realitate este ca de la cer la pamant.

J Lo a tot postat in ultima perioada imagini in care apare in lenjerie intima sau in costum de baie, spre incantarea fanilor ei.

Horoscop 12 august 2023. Zodia care se va reindragosti de o veche iubire

Nu este insa o intamplare ca arata atat de bine: vedeta are un program intens de antrenamente, care a fost dezvaluit de curand de antrenorul ei personal. Jennifer Lopez face diverse circuite la sesiunile de antrenament, o ora pe zi, de 4 sau 5 ori pe saptamana, in fiecare zi focusandu-se pe alta parte a corpului.

Antrenorul a dezvaluit ca J Lo prefera antrenamentele la prima ora a diminetii, chiar daca a avut o noapte grea. “Cateodata lucrez noaptea tarziu si nu am chef de antrenament, dar imi spun ‘Fa-o! E doar o ora! (…) Vad poze cu mine de acum 20 de ani si mi se pare ca arat mai bine acum”, a spus J Lo.

Articole din aceeasi categorie