12.07.2022
Janet Jackson, invitata surpriza de la Balul Rozelor din Monaco

Cantareata a fost, pentru o seara, partenera lui Christian Louboutin, cel care sub semnatura caruia s-a desfasurat celebrul bal din Principat.

 

Weekendul trecut, Monaco, micul principat aflat la granita dintre Franta si Italia, a fost din nou in fierbere, seria evenimentelor estivale continuand cu celebrul Bal al Rozelor.

Familia Kovalsky a ajuns la mare! Vezi pentru ce destinatie au optat Irina si Sergiu, dar si de ce au ramas dezamagiti de compania aviatica cu care au zburat - FOTO/VIDEO

Acesta este unul dintre cele mai asteptate evenimente din Principatul Monaco, fiind gazduit de Printul Albert de Monaco si sotia sa, Charlene, alaturi de surorile principelui, Caroline si Stephanie. Totodata, este una dintre manifestarile princiare folosite de Casa de Grimaldi pentru a oficializa diverse evenimente, precum logodne sau anuntarea nasterii vreunui mostenitor.

Anul acesta, Printesa de Hanovra, ca presedinte al Fundatiei Princess Grace, si creatorul de moda Christian Louboutin au ales impreuna tema evenimentului: Bal de la Rose, Intoarcerea veselilor ani '20.

Printre invitatii alesi pe spranceana s-a aflat actrita Fanny Ardant, dar si cantareata Janet Jackson, care a fost partenera de-o seara a lui Christian Louboutin la balul organizat in Salle des Etoiles (Sala Stelelor) din incinta Palatului Princiar.

Janet Jackson la Balul Rozelor (1) jpg

Sesiunile foto nu mereu decurg asa cum ne dorim! Diana Rimis a publicat pe pagina sa de Instagram mai multe imagini hazlii: „Tot din viata...” - FOTO

Janet Jackson a intrat in atmosfera balulului alegand o tinuta all-black, la care a purtat o peruca tunsa ca-n epoca anilor '20, cu care a facut furori. De altfel, chiar daca outfitul sau era o little black dress cu o mica trena, Janet a scos-o din linia sa clasica obisnuita cu acel colier foarte rock cu lanturi, cu multiplele bratari oversize negre si cu oja de un roz intens - un pic sfidand eticheta de Palat purtand acele sandale cu degetele la vedere.

Acesta a fost primul Bal al Rozelor orchestrat stilistic de Louboutin, pana acum cel desemnat fiind regretatul Karl Lagerfeld, care in 2019 a murit la varsta de 85 de ani din cauza complicatiilor cancerului pancreatic. Balul de vineri precede L'Exhibition(niste), o retrospectiva a lucrarii lui Louboutin care se desfasoara pana pe 28 august la Grimaldi Forum din apropiere.

Infiintat de Printesa Grace in 1954, Balul Rozelor este un concept filantropic si a fost organizat de fiica ei Caroline, Printesa de Hanovra, de la moartea lui Grace in 1982. 

Articole din aceeasi categorie