11.07.2022
Intreaga Generatia Z a sarbatorit majoratul alaturi de Iuliana Beregoi! Vezi cum a aratat cel mai asteptat concert al verii, dar si invitatii speciali alaturi de care indragita artista a cantat pe scena - VIDEO

Cu ocazia aniversarii sale mult asteptata, Iuliana Beregoi a realizat o mare petrecere alaturi de toata generatia Z. Concertul jubiliar a avut loc ieri, pe data de 10 iulie, ora 19:30, la Arenele Romane din Bucuresti. 

Probabil cel mai asteptat eveniment din aceasta vara a avut loc ieri. Atat Iuliana, cat si zeci de mii de fani au cantat, s-au distrat, au mancat tort impreuna si au creat istorie.

Artista a fost profund impresionata de splendoarea concertului si de toata sustinerea pe care a avut-o din partea fanilor sai, dar si a invitatilor speciali prezenti la eveniment. 

Familia Kovalsky a ajuns la mare! Vezi pentru ce destinatie au optat Irina si Sergiu, dar si de ce au ramas dezamagiti de compania aviatica cu care au zburat - FOTO/VIDEO

„Oare pot sa descriu in cuvine cat de mult va iubesc? Ieri, la Arenele Romane, a fost magic.Voi ati fost magici.De 6 ani Imi daruiti iubirea voastra iar eu incerc sa va intorc toata dragostea asta prin concertele mele, prin muzica mea si prin tot ceea ce fac pentru voi. Am avut cel mai frumos majorat, mai frumos decat am visat vreodata, datorita VOUA! Sunteti in inima mea. Va iubesc enorm si VA MULTUMESC!”, a scris ea. 

Evenimentul a fost unul pe masura asteptarilor, iar printre invitatii speciali se numara Dorian Popa, Mario Fresh, dar si Mihai Ungureanu.

 

Sesiunile foto nu mereu decurg asa cum ne dorim! Diana Rimis a publicat pe pagina sa de Instagram mai multe imagini hazlii: „Tot din viata...” - FOTO

In timpul concertului, indragita artista a cantat toate piesele din repertoriul sau, iar atmosfera spun fanii, a fost una de vis. 

Iuliana Beregoi este una din cele mai iubite artiste din spatiul romanesc si moldovenesc, fiind primul adolescent care a vandut Sala Palatului de doua ori la rand toate biletele. Contul sau de YouTube insumeza aproape 1 milion de abonati  datorita pieselor si vloggurilor sale. Iuliana este si protagonista serialului „Lara", primul serial romanesc care poate fi urmarit pe Netflix.

Printre cele mai ascultate piese ale Iulianei se numara "Vina mea", care a reusit sa stranga peste 41 milioane de vizualizari pe YouTube, dar si „Cum suna linistea" si „Ne iubim".

Articole din aceeasi categorie