O ambitie de fier si un corp de milioane! Cristina Onofrei este moldoveanca stabilita in America, a carei dorinte sunt mai presus de pofte: „Cand vezi rezultatul, uiti de toate dificultatile.”

E femeie, e tanara si e plina de vointa. Cristina Onofrei a luptat cu corpul ei pana si-a atins scopul, iar acum isi traieste viata asa cum ii place si se simte bine. In exclusivitate, Cristina a povestit pentru Perfecte.md cum este sa fii o femeie ambitioasa si ce a ajutat-o sa ajunga la varianta ei de astazi.

Cine sau ce te-a determinat sa alegi acest drum, sa mananci sanatos si sa practici sportul intensiv?

Nu am facut niciodata un secret din asta: inca din copilarie, aveam obiectii la corpul meu, nu eram de acord cu felul in care aratam. Acum ma bucur ca am inteles atat de devreme: nu exista nici o limita la perfectiune. Chiar daca multi spun ca trebuie sa te iubesti asa cum esti, oricand poti sa corectezi, sa imbunatatesti, sa schimbi ceva.

De cand duci acest mod de viata?

15 ani - mereu am avut un mod de viata sanatos.

Au fost impedimente pana a ajunge la rezultatul dorit si daca da, care au fost ele?

Desigur, aici pot mentiona dietele care au esuat, calatoriile, schimbarile de ore. Dar, pana la urma, toate nu sunt decat o scuza. Trebuie sa treci prin multe pentru a alege in cele din urma ceea ce ti se potriveste cel mai bine. Iar cand vezi rezultatul, uiti de toate dificultatile.

Ce te face pe tine fericita?

Este foarte simplu - dragostea! Fata de munca mea, familie, prieteni. Ma simt fericita cand fac ceea ce imi place si cand ceea ce fac ii motiveaza si pe alti oameni si le aduce implinire. Cand mama zambeste, cand imbratisez oameni dragi si petrec timp cu ei, cand calatoresc, in afara orasului sau in afara tarii - nu conteaza, drumul in sine da un sentiment de fericire. Imi plac bucuriile simple ale vietii, ma poate face fericita si un buchetel mic de flori. Fericirea este in noi pana la urma.

Cum crezi ca ar trebui sa fie un barbat, pentru ca femeia de langa el sa fie fericita?

Puternic, stabil emotional, сare te motiveaza si iti inspira incredere in diferite situatii, emana dragostea si te descopera pe tine ca Femeie.

Ce inseamna femeie puternica, in viziunea ta?

O femeie ambitioasa cu scopuri bine determinate, care nu are nevoie de aprobare, ea insasi stie ce vrea. O femeie care usor transforma negativul in pozitiv.

Te-ai confruntat cu anumite dificultati in viata din cauza faptului ca esti femeie?

Nu, dimpotriva, am sustinut si sustin femeia ca fiind o fiinta puternica care poate iesi din orice situatie.

Cine sunt femeile care te motiveaza?

Sunt norocoasa. Am modele minunate de urmat - mama, bunica! Femei puternice si totodata atat de feminine!

Care este scopul femeii pe pamant?

De a darui viata si dragoste neconditionata!

Caracterizeaza femeia prin 3 cuvinte.

Feminina, neordinara, ambitioasa.

Ce faci, de obicei, de Ziua Internationala a Femeii?

Deja de ani buni mi-am facut o traditie si ma rasfat pe mine in aceasta zi, procurandu-mi singura cadouri. Undeva in mintea mea imi spun ca am fost disciplinata si am meritat-o.

Ce mesaj vrei sa le transmiti femeilor?

Profitand de aceasta ocazie, vreau sa felicit toate femeile minunate сu sarbatoarea noastra. Putem fi diferite, dar nu ar trebui sa ne pierdem niciodata feminitatea, capacitatea de a iubi si de a ne imbunatati. Un stil de viata sanatos ofera unei femei mult mai mult decat un corp frumos. Un stil de viata sanatos va va creste performanta, va va afecta dezvoltarea personala. Bucurati-va de frumusetea voastra, fiti mandre de ea, pentru ca este meritul vostru. Fiti persistente si rabdatoare si veti reusi!

Sursa foto: Arhiva personala

Femeia - putere. Irina Grabazei, mamica lui Robert, cea care a reusit sa adune lumea din Moldova si de peste hotare ca sa-i salveze viata copilului ei: „Nu cred ca am facut mai mult decat ar fi facut oricare alta mamica in locul meu"

Interviu EXCLUSIV cu mama a sapte copii, care arata mereu tanara si plina de viata. Marina Carnat: „Eu sunt una din femeile careia ii e dat sa aiba mai multi copii”. Cum reuseste sa fie FEMEIE, SOTIE si MAMA in acelasi timp

Articole din aceeasi categorie