31.03.2023
O noua voce in showbizul autohton! Afla cine este Anna G, dar si cum a hotarat sa-si lanseze prima piesa: „Ei imi tot ziceau: <<Lasa tu muzica, du-te si fa medicina sau drept>>” - VIDEO

In platoul emisiunii O Seara Perfecta, interpreta Anna Grosu a venit cu o premiera muzicala. De curand aceasta a lansat prima sa piesa care se numeste „Salvame”.

Fiind pentru prima data invitata in cadrul emisiunii, artista a recunoscut ca are emotii. „Am emotii, recunosc. Este prima mea piesa. Este evident, primul meu clip. Cu muzica ma ocup de ceva timp, insa doar acum am avut curajul sa ies, sa arat piesa. Sa ma lansez intr-un fel in muzica, pentru ca ma lansez acum.”, a mentionat ea.

Intrebata care este numele sau real, Anna sau Anya, interpreta a raspuns: „Numele meu este Anna, doar ca asa am hotarat eu in Instagram sa fie Anya. De fapt numele de scena este Anna G de la Anna Grosu, am hotarat sa aleg ceva simplu, scurt. Sa fie memorabil intr-un fel, sa nu fie ceva complicat.”

Anna G a povestit ca de mica a fost fascinata de muzica si chiar daca familia sa o indruma sa faca medicina sau drept, aceasta totusi a avut curajul in cele din urma sa se lanseze cu o piesa in limba spaniola.„Mie muzica de mica mi-a placut foarte mult. Este un pic ciudat pentru ca parintii mei, bunicii, nimeni nu e artist. Am doar medici in familie, profesori. Ei imi tot ziceau: „Lasa tu muzica, du-te si fa medicina sau drept”. Un pic m-am lasat influentata, dar totusi am hotarat eu sa continui. Am inceput sa ma ocup cu muzica pe la 17 ani. Amfacut si ore de canto. Am terminat si o scoala muzicala. Am inceput sa compun exact cand am compus piesa asta. Nu am un background de compozitor.”

„Curvar”. Acoperit in totalitate cu hartie igienica, Dan Ionita, socat de surpriza neplacuta pe care a avut-o - FOTO/VIDEO

Cea care i-a scris versurile pentru „Salvame” este chiar sora ei, iar Anna s-a ocupat de muzica. „Sora mea a compus versurile piesei si muzica am compus-o impreuna cu Virgiliu Popescu.”, a spus Anna Grosu.

Pregatirile pentru lansarea piesei au durat 1 an, a recunoscut Grosu. „Exact un an. Am incercat sa fac si anumite pauze pentru ca tot procesul acesta de compunere necesita si emotie si un pic de energie. Lasam compusul ca sa ma calmez, ca sa ma inspir iarasi. Cred ca aproape mi-a reusit sa fac cum mi-am imaginat.”

„Este o piesa de dragoste in care rog sa fiu salvata, sa nu fiu uitata.”, a spus in cele din ura Anna Grosu.

Mama lui Dan Balan, uimitoare la 65 de ani. Cu parul lung si blond, in rochii mini, tanti Ludmila are energia si silueta unei tinere - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie