17.03.2022
WOW! Cat a slabit Khloe Kardashian dupa ce a fost inselata de iubit - FOTO

Khloe Kardashian a afisat o silueta extrem de zvelta intr-un pictorial provocator pentru brandul ei de imbracaminte, dupa ce a fost inselata pentru a treia oara de partenerul si tatal copilului ei, Tristan Thompson. 

Vedeta de 37 de ani, a avut o perioada destul de zbuciumata, marcata de un scandal de proportii, generat de escapada iubitului ei, Tristan Thompson, cu o alta femeie.

Recent, sora lui Kim Kardashian a postat o serie de fotografii pe contul de Instagram in care isi etaleaza trupul bine tonifiat, iar fanii au remarcat in special talia de viespe a vedetei. Imaginile au fost postate pe Instagram, la putin timp dupa ce au aparut zvonuri ca Khloe Kardashian si-ar fi gasit fericirea in bratele unui alt barbat. 

Inca o jurnalista din Rusia risca ani grei de inchisoare pentru expunerea pozitiei politice! Veronica Belotserkovskaya s-a ales cu un dosar penal din cauza postarilor despre razboiul din Ucraina - FOTO

Luna trecuta, Khloe a declarat ca a incercat sa slabeasca cateva kilograme, iar vedeta TV a postat imagini de la sala de sport in care isi arata musculatura spatelui, ce devenise vizibil mai definita decat era inainte. 

Vedeta apare in imaginile postate pe Instagram intr-o pereche de blugi largi si un tricou scurt care ii evidentiaza abdomenul tonifiat, noteaza Daily Mail. 

Iubitul lui Khloe Kardashian a avut un copil cu o alta femeie

De cand Khloe Kardashian si Tristan Thompson, jucator NBA, au inceput sa se intalneasca in 2016, cuplul s-a despartit de mai multe ori din cauza aventurilor partenerului ei cu mai multe femei. Cei doi nu mai sunt impreuna la acest moment si amandoi se concentreaza sa fie parinti buni pentru fiica lor de trei ani, True Thompson, care a venit pe lume in 2018.

Scandalul despartirii dintre Khloe Kardashian si Tristan Thompson a fost foarte mediatizat, din cauza ca partenerul vedetei a recunoscut ca a avut un copil cu o alta femeie, in timp ce era intr-o relatie Khloe.

Khloe a vorbit pentru prima data despre acest subiect intr-un interviu pentru Variety si a confirmat ca publicul va afla mai multe detalii in noul reality-show, The Kardashians, in care va aparea si sora ei, Kim Kardashian.

Chiar daca a stat nemiscata, are o parere! Ce spune Ekaterina Andreeva despre colega ei care a protestat in direct impotriva razboiului declansat de Putin: „O consider o...”

Articole din aceeasi categorie