10.06.2022
Vrei sa scapi de celulita? Terapia cu vacuum este una dintre cele mai bune solutii. Afla de la kinetoterapeutul Chiril Tcaci de cate proceduri ai nevoie pentru un rezultat frumos - VIDEO

Aspectul „coaja de portocoala” a pielii este o problema destul de raspandita in randul femeilor si ne afecteaza in special vara, atunci cand trecem la fuste si rochite, iar celulita se lasa si ea la vedere. O solutie in acest sens este terapia vacuum. Cum arata si cat de eficienta este, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Unul dintre cele mai eficiente tratamente impotriva celulitei este masajul cu vacuum. „Procedura se numeste vacuum terapie. Se foloseste in diferite cazuri, atat pentru estetica pielii cat si pentru tratament. Daca vorbim despre partile estetice, se foloseste pentru tratarea celulitei.”, a povestit Chiril Tcaci, kinetoterapeut.

Terapia cu vacuum se foloseste nu doar in scopul remodelarii corporale, dar si pentru unele afectiuni. „De asemenea se foloseste aceasta procedura pentru tratarea afectiunilor coloanei vertebrale, a organelor interne.”, a adaugat kinetoperapeutul.

Ea are 18, iar el 18 de doua ori! Cum a fost colaborarea dintre Pasha Parfeni si Andreea Bostanica: „Ele savurau atunci viata reala, dar eu de exemplu doar acum am iesit din casa..” - VIDEO

Procedura consta intr-un masaj de tip aspiratie, in urma caruia este imbunatatit vizibil aspectul pielii.

Terapia cu vacuum nu poate fi folosita de oricine. Exista unele contraindicatii. „Aceasta procedura nu se executa in cazul bolilor oncologice, a varicozei foarte accentuate, a bolilor cronice severe si cele ale sangelui. De asemenea, este contraindicata aceasta procedura in cazul unor infectii in organism.”, a spus Chiril Tcaci.

Totodata, specialistul a accentuat faptul ca aceasta procedura poate fi folosita de persoane cu varsta de la 5 ani si pana la 80 de ani.

A absolvit liceul in anul 2009 si isi aminteste cu drag momentele unice! Vezi cum arata interpretul Ionel Istrati cu 13 ani in urma: „Ce timpuri” - FOTO

O sedinta dureaza in jur de 30 minute, iar frecventa sedintelor se stabileste individual, in functie de rezultatul dorit. „Totul este individual, totul depinde de problema cu care s-a adresat pacientul. Daca vorbim despre procedurile de tratament, atunci ele pot fi 15, 20 sau chia 25 la numar. Daca vorbim despre partea estetica atunci este vorba de 10-15 sedinte.”

„Nu este cea mai relaxanta procedura din toate care sunt aici, dar este una benefica pentru mine. Pentru altcineva poate este ma dureros. Am apelat la aceasta procedura mai mult pentru tratament.”, a mentionat pacinta Mihaela Crocicheivici.

A absolvit liceul in anul 2009 si isi aminteste cu drag momentele unice! Vezi cum arata interpretul Ionel Istrati cu 13 ani in urma: „Ce timpuri” - FOTO

Articole din aceeasi categorie