27.10.2022
Vrei sa iesi in evidenta de Halloween? Make-up artista Liubovi Ojog iti vine in ajutor cu un machiaj deosebit pe care il poti purta la petrecerile tematice dedicate acestei sarbatori - VIDEO

Ne apropiem rapid de Halloween, o sarbatoare atat de colorata. Daca esti o persoana creativa, Noaptea Spiritelor nu va trece oricum, te va prinde macar cu un look grozav. In cautare de idei originale pentru un make up neobisnuit a fost si reporterul PRO TV Madalina Sorocovchi. Vezi ce este actual in acest an de Halloween, intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Pregatirile pentru Halloween sunt in toi, iar domnisoarele stilate sunt in cautare de un machiaj perfect pentru aceasta sarbatoare. In acest sens, make-up artista Liubovi Ojog a fost provocata sa realizeze un astfel de machiaj care ar putea sa fie si o sursa de inspiratie pentru multe tinere.

Intrebata cum s-a inspirat sa faca un asemenea machiaj, Liubovi a raspuns: „De data aceasta au fost lentilele plus retelele care au creat un tot intreg. Dupa lentile au urmat culorile. Ca sa nu fie ceva banal alb-negru am hotarat sa introducem o nuanta mai activa cum este roz si sa dam look-ului putina feminitate.”

Dupa ce a nascut 8 copii, relatia cu sotul sau a ramas la fel de pasionala! Ce trucuri foloseste Marina Carnat pentru a pastra flacara iubirii

Dupa cum a povestit make up artista, un asemenea machiaj se realizeaza de la o ora jumatate si pana la trei ore. „Depinde cat este de complex machiajul. Daca ne ducem sa prelucram si zona decolteului atunci 3 ore, iar daca doar face art-ul atunci poate fi o ora jumatate.”, a recunoscut Liubovi Ojog.

O reteta deosebita pe care o pregatesti cat ai zice „pasta”! Afla de la reporterul PRO TV Cristina Gonta cum poti prepara ceva gustos, dar si sanatos in acelasi timp: „Arata foarte bine si e satios” - VIDEO

„O sa pun machiajul in valoare la o petrecere tematica de Halloween si sunt sigura ca voi atrage toate privirile pentru ca am colaborat cu un make up artist foarte talentat si creativ. Cu siguranta rezultatul este peste masura asteptarilor mele.”, a mentionat modelul.

La intrebarea „Sunt comode aceste lentile?”,clienta a raspuns: „Nu sunt dintre cele mai comode, insa pentru o asemenea petrecere consider ca se merita efortul.”

Articole din aceeasi categorie