12.07.2022
Cardi B - dezvaluiri sincere despre modul in care isi educa copiii si cum a schimbat-o pe ea maternitatea

In cadrul unui interviu, acordat revistei Vogue, Cardi B a vorbit mult si sincer despre maternitate. Rapperita a recunoscut ca sustine si incurajeaza fiecare mama de pe aceasta planeta, pentru ca intelege cat este de greu sa fii parinte. 

 „Sustin toate mamele, care se trezesc dis de dimineata, muncesc toata ziua. Si nu conteaza daca merg la lucru sau se dedica doar familiei. Sa cresti si sa educi un copil - este cel mai greu lucru, pe care il faci 24/7”, a spus interpreta. „Urasc oamenii lenosi, care au o atarnare foarte proasta fata de copii. Trebuie sa intelegi ca parintii sunt tot ce au copiii. Ei sunt tot de ce au nevoie acesti copii”. 

Zodiile care iubesc profund si cred in relatiile de lunga durata

In timpul primei sale sarcini, Cardi B nu credea ca nasterea copilului o va schimba atat de mult. Cantareata planuia sa-si continue cariera muzicala si sa calatoreasca prin lume. Insa totul s-a dovedit a fi altfel. 

„Cand fiica mea a aparut pe aceasta lume nici nu mi-a venit in gand sa angajez o bona”, a spus Cardi. „Imi era frica sa las o persoana straina sa se atinga de ea. De aceea, langa ea erau mereu doar rudele noastra apropiate si membrii familiei. Fiica mea nu a avut niciodata o bona”. 

Selena Gomez, aparitie uimitoare in Italia. Artista a fost coplesita de cadouri din partea fanilor

Cardi a recunoscut ca nu isi lasa copiii pe mult timp nici cu bunicii lor si dupa spusele sale, ea intelege ca asta este putin egoist, pentru ca copiii practic mereu sunt cu ea si cu tatal lor, rapperul Offset. La intrebarea, cum a schimbat-o pe ea maternitatea, Cardi a raspuns ca a inceput sa inteleaga mai bine oamenii si este mult mai sentimentala. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie