24.10.2022
Vlada Botan - o schimbare neplanificata! Interpreta si-a uimit urmaritorii cu noul sau look: „Fenomenala ca intotdeauna” - FOTO

Cunoscuta interpreta de la noi, Vlada Botan, in varsta de 18 ani, a decis sa faca o schimbare la infatisarea sa. De aceasta data, tanara a decis ca vrea breton. Vezi mai jos cum arata acum bloggerita. 

Acum cateva zile, Vlada Botan a mers la salon pentru a-si reimprospata coafura. Tanara s-a tonat si, intr-un moment, a decis ca vrea sa-si taie bretonul mai scurt decat de obicei. 

Potrivit interpretei, acest lucru nu a fost planificat din timp. Ea pur si simplu a decis totul pe loc. 

Lia Taburcean - sedinta foto indrazneata! Vezi cum a pozat interpreta in ultimul trimestru de sarcina - FOTO

Pe pagina sa oficiala de Instagram, Vlada a publicat o serie de fotografii, care apropo au acumulat peste 13 mii de aprecieri din partea internautilor. 

Abonatii sai au ramas incantati de noua sa schimbare. Acestia i-au scris interpretei o multime de complimente. „Schimbari peste schimbari”, „Iti sta foarte bine”, „Arati superb”, „Perfecta!”, „Ce frumoasa”, „Foarte frumoasa”, „Minunata”, „Cat de frumoasa si feminina!”, „Wow, ce frumusete”, „Fenomenala ca intotdeauna”, „Extraordinara”. 

Fii prietenos cu natura si economiseste bani cu ajutorul scutecelor reutilizabile! Afla de la reporterul PRO TV, Cristina Gonta cat de usor este sa le folosesti si sa le intretii: „Undeva 12 mii de lei ar fi trebuit sa cheltui pana acum” - VIDEO

Vlada Botan este o interpreta si bloggerita din Republica Moldova, cunoscuta in sprecial in mediu online. Pe Instagram are o cumunitate de peste 130 de mii de urmaritori, iar pe Tik-Tok a acumulat peste 2 milioane de aprecieri la videourile sale.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie