26.07.2022
Vezi cum arata tanara care a devenit noua „Miss Rusia” - FOTO

Finala concursului „Miss Rusia” a avut loc la Moscova. Pe retelele sociale, internautii deja in mod activ vorbesc despre noua castigatoare a titlului „Miss Rusia” - o tanara in varsta de 22 de ani, Anna Linnikova. 

Tanara s-a nascut si a crescut la Orenburg, insa acum traieste in Sankt Petersburg, unde invata in anul doi la Universitatea de Economie, Cultura si Administrare a Afacerilor. Peste doi ani, Anna va primi o diploma in PR-specialist. 

„Trei ani mai tarziu”! Vezi cat de mult a crescut fiica lui Maxim Galkin si a Allei Pugacheva, Liza in varsta de 8 ani - VIDEO

In domeniul modelingului, Linnikova activeaza deja de cinci ani, iar concursul „Miss Rusia” este o noua etapa in cariera ei.

Cu toate acestea, internautii o discuta pe Anna dintr-un alt motiv. Atentia lor a fost atrasa de stilul de viata luxos pe care il duce Anna. Pe Instagram ea posteaza adesea imagini din vacantele sale in diferite locuri scumpe, precum Maldive sau Mexic. De asemenea, tanara nu uita sa isi arate si gentile de lux, pantofii si brate de trandarifi. 

In ultimele doua zile, Linnikova si-a crescut in mod clar urmaritorii de pe Instagram, asa ca poate ca in viitorul apropiat vom auzi mai multe despre ea. 

Bella Hadid invata o noua profesie, care este foarte departe de modeling. Internautii au ramas uimiti: „Oare este ceva ce tu nu ai putea face?” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie