26.07.2022
Bella Hadid invata o noua profesie, care este foarte departe de modeling. Internautii au ramas uimiti: „Oare este ceva ce tu nu ai putea face?” - VIDEO

Bella Hadid este una dintre cele mai de succes si solocitate modele din lume. Cu toate acestea, lumea modei nu este unicul domeniu care o intereseaza. Vedeta si-a gasit un nou hobby, pe care a decis sa-l arate si urmaritorilor sai.

Weekendul trecut, Bella a decis sa stapaneasca arta prelucrarii sticlei prin suflare. Modelul a mers intr-un atelier unde, sub supravegherea unui profesionist, si-a realizat propriul sau obiect din sticla.

Fanii modelului Emily Ratajkowski - ingrijorati pentru vedeta: „Pare a fi atat de trista” - FOTO

Tinand cont de temperaturile extrem de ridicate, care sunt necesare pentru a topi sticla, Bella a imbracat cele mai comode si usoare haine. Aceasta a optat pentru o pereche de sorti de culoare alba si un top violet. Tinuta, modelul a asortat-o cu o pereche de ghete de la Adidas si sosete inalte albe. Pentru ca parul sa nu o incurce, modelul a decis sa-l stranga si, desigur, si-a pus ochelari speciali pentru a-si proteja ochii.

Robbie Williams filmeaza un documentar despre viata sa. Cantaretul va arata casa pe care a ascuns-o timp de 20 de ani: „Sunt multe de povestit”

Bella a numit noul ei hobby o adevarata pasiune, iar fanii sai au admirat cat de versatila este tanara. 

„Esti atat de talentata”, „Oare este ceva ce tu nu ai putea face?”, „In sfarsit ea face ceea ce ii place si-i aduce placere”, „Esti o persoana atat de artistica si talentata”, au scris internautii. 

Articole din aceeasi categorie