28.05.2022
Smiley si Gina Pistol au iesit cu fetita lor in public! Imagine rara cu micuta Josephine - FOTO

Smiley si Gina Pistol au oferit fanilor o noua imagine cu fetita lor. Discreti, asa cum au fost si in startul relatiei, cei doi au refuzat pana acum sa ofere prea multe ipostaze cu micuta Josephine. 

Ultimul weekend din aceasta primavara i-a gasit generosi cu publicul nerabdator. Tot mai curiosi, oamenii tanjeau dupa o fotografie cu micuta fetita a lui Smiley si a Ginei Pistol.

La doar cateva ore dupa finala Romanii au Talent, unde Smiley a fost prezentator, frumosul cuplu s-a dus sambata la Opera Comica pentru a vedea un spectacol, iar reprezentantii institutiei au o postat o fotografie adorabila pe pagina de Facebook.

Smiley si Gina Pistol, imagine unicat cu micuta Josephine. Prezentatorul de la Romanii au Talent si-a dus fetita la Opera Comica

In imagine, fetita se afla in bratele mamei, in timp ce Smiley ii sustinea cu multa grija capusorul. Cele doua vedete sunt pline de fericire. Din pacate, fanii nu vor fi complet satisfacuti, deoarece micuta Josephine e destul de ascunsa in fotografie.

Inna, huiduita in timpul unui concert! Cu ce replica i-a infuriat pe spectatori

„Astazi la spectacolul ,,Bubu si Anotimpurile” ne-au vizitat Gina Pistol cu Smiley impreuna cu micuta lor Josephine! Va multumim tare mult!”, au scris reprezentantii Operei Romane.

Cel mai emotionant moment pentru Smiley. „Am plans amandoi in camera ei”

Smiley si Gina au devenit parinti pentru prima oara in urma cu un an si doua luni, atunci cand au devenit o familie completa. Recent, juratul de la Vocea Romaniei, povestit ca fetita „seamana cu amandoi”. Totodata, artistul a declarat ca este „in cel mai bun moment al vietii” de pana acum.

„Daca zambeste seamana cu mine, insa daca rade seamana cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am si calatorit mult cu ea, am fost in 4-5 tari cu ea. E un copil foarte cuminte. Ne uitam pe poze cu animale, ii povestesc, ii citesc povesti, ne jucam. Ii place sa-i cant si imi stie toate piesele. Cel mai emotionant moment a fost inainte sa se nasca, am plans amandoi in camera ei, a fost un moment al nostru. I-am facut o filmare pe care vrem sa i-o dam la 18 ani, chiar inainte de a merge la maternitate. Momentele mele de glorie sunt cand sta cu mine, in loc sa stea cu Gina, ca ea este foarte atasata de maica-sa.”, a declarat Smiley, in cadrul unei emisiuni TV.

Horoscop 29 mai 2022. Zodia care va avea parte de un castig financiar

Smiley si Gina Pistol formeaza un cuplu de peste cinci ani de zile. Cu toate acestea, cei doi au fost mai mult decat secretosi atunci cand a venit vorba de viata lor amoroasa, facand relatia publica abia in urma cu doi ani.

Articole din aceeasi categorie