28.05.2022
Cristina Ciobanasu, replica neasteptata pentru Vlad Gherman, fostul iubit. Afla ce a spus actrita: „Va rog frumos sa ii spuneti ca...”

Chiar daca nu mai formeaza un cuplu, Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman au ramas prieteni, se vad destul de des, caci prezinta impreuna un proiect de televiziune. Recent, o discutie neasteptata a avut loc intre cei doi, chiar in vazul fanilor.

De curand, Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman s-au intalnit la filmarile emisiunii lor. Dupa ce s-au despartit in 2021, au ramas prieteni, astfel ca isi permit sa faca anumite glume unul cu altul. Una dintre discutiile lor recente au ajuns in mediul online, Vlad Gherman a postat totul pe Instagram.

In timp ce se aflau la filmare, Vlad Gherman a vrut sa faca un video cu Cristina Ciobanasu, iar ea a avut o replica neasteptata pentru el. „Va rog frumos sa ii spuneti ca imi invadeaza spatiul personal.”, a spus actrita, conform Spynews.

Vlad Gherman nu s-a oprit si imediat a avut o reactie. „Nu. E spatiu profesional, nu personal si lucram impreuna in acest spatiu.”, a fost replica tanarului actor. Cei doi s-au amuzat de intreaga situatie si au continuat apoi munca.

Smiley si Gina Pistol au iesit cu fetita lor in public! Imagine rara cu micuta Josephine - FOTO

Vlad Gherman este intr-o relatie cu actrita romana, Oana Mosneagu

La cateva luni de la despartirea de Cristina Ciobanasu, Vlad Gherman a confirmat relatia cu actrita Oana Mosneagu. Acum ceva vreme, Vlad Gherman si Oana Mosneagu au fost invitati in emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars. Acolo, cei doi au vorbit despre povestea lor de iubire, despre cum au inceput sa se apropie si sa se vada mai mult ca doar doi colegi.

Horoscop 29 mai 2022. Zodia care va avea parte de un castig financiar

„Noi intr-adevar cumva ne-am sincronizat, ca ne-am despartit amandoi. A fost o intamplare, am petrecut foarte mult timp impreuna, plecam la munte, ne intalneam ba la mine, ba la ea. Ne-am legat asa dupa ziua ei”, a spus actorul. „Primul semn a fost dupa ce eu eram racita, mi-a adus un pachetel cu un ceai, cu o paturica, cu niste lumanari parfumate, a fost foarte dragut”, l-a completat Oana Mosneagu.

In prezent, cei doi locuiesc impreuna, cu chirie, intr-un apartament din Bucuresti.

Articole din aceeasi categorie