03.02.2022
Tu stii care este diferenta dintre o pensula si un beauty blender? Afla de la Liubovi Ojog ce pensula pentru aplicarea fondului de ten ti se potriveste in functie de tipul de piele pe care il ai - VIDEO

Pentru femei pensula de machiaj a devenit un ajutor de nepretuit, dar si acestea trebuie alese corect.

Pentru un machiaj impecabil fondul de ten este important, dar nu trebuie de uitat nici de pensulele de machiaj care au o importanta la fel de mare. Care sunt pensulele potrivite pentru fiecare a povestit Liubovi Ojog, de specialitate make-up artist.

O legatura unica! Ana Cernicova este cea mai buna prietena a fiicei sale si adora sa petreaca timpul cu ea: „Intr-adevar suntem prietene. Mie imi place mult generatia de acum” - VIDEO

Make-up artista a spus de ce este important sa ai o pensula potrivita pentru fondul de ten. „Sa incepem de la faptul ca fibra este diferita. Noi avem fibra naturala, sintetica, dar avem si duofibra, aici este prezenta atat fibra naturala cat si cea sintetica. Fiecare din ele au menirea sa si se aplica diferit fondul de ten.”

De asemenea, specialista a mentionat ca exista si forme diferite. „Avem plata, rotunda, cu forme drepte, lungi si scurte. Din nou, fiecare din ele sunt menite pentru diferite parti ale fetei, a decolteului. Pensulele cu doufibra sunt predispuse pentru zonele mari cum ar fi zona decolteului.”

Liubovi Ojog a povestit ca acum este in voga pensula rotunda deoarece ea se aseamana cu beauty blender-ul. „Cu aceste pensule se creaza un efect natural. Pensulele cu doufibra permit crearea doar a unui efect de slefuire, de retus.”

Jennifer Lopez a spus adevarul despre relatia cu Ben Affleck. E dragostea mai dulce la a doua incercare?

Totodata, specialista a povestit si care pensula se potriveste in dependenta de tipul pielii. Cand aceasta este grasa se foloseste o perie cu duofibra, iar cand este uscata una rotunda si in acest caz se aplica fondul de ten doar prin tapotare.

Crede ca barbatii si femeile iubesc la fel de mult, insa dragostea pentru copii este cea mai puternica! Interpreta Cristina Scarlat: „Barbatul iubeste pentru ca iubeste, femeia iubeste si mai si asteapta” - VIDEO

Liubovi a mentionat si faptul ca pensula absoarbe mai putin produs decat un beauty blender. Efectul la beauty blender este putin mai usor.

Articole din aceeasi categorie