09.05.2022
„Nimeni nu a venit sa ma sustina!” Elizabeth Nizza a dezvaluit ca in timpul concursului „Romanii au Talent” viata ei era plina de probleme: „Am incercat sa redau pe scena un mic fragment din trairile mele” - VIDEO

Invitata emisiunii O Seara Perfecta a fost Elizabeth Nizza, care a interpretat o piesa neobisnuita, in limba engleza. Dupa spusele sale, aceasta piesa nu este o dedicatie cuiva anume si initial ea a fost compusa pentru Eurovision. Artista a revenit de curand din Romania, unde a participat la Romanii au Talent si a primit patru de „Da”. In cadrul emisiunii, Elizabeth a recunoscut ca atunci cand a mers la concurs, viata ei era o adevarata catastrofa, plina de probleme. Mai multe detalii afla in interviul de mai jos. 

Piesa pe care a interpretat-o a fost initial compusa pentru Eurovision. „Din pacate eu nu am reusit sa completez ancheta”. 

De curand, Elizabeth s-a intors din Romania, unde a participat la Romanii au Talent si a primit patru de „Da” din partea juratilor. „Am avut emotii extraordinare. In acel moment eu aveam probleme in viata si tot ce am aratat pe scena este, din pacate, un mic fragment din viata mea. Nimeni nu stie prin ce eu am trecut atunci. Pot spune ca aveam probleme in toate domeniile vietii. Aveam probleme cu gazda, cu sanatatea, in relatie. Am mers la Romanii au Talent deodata dupa ce am suferit de COVID-19. Desigur ca aveam emotii mari cand am iesit pe scena. Ma durea capul foarte tare. Insa mi-a placut foarte mult tot ce a fost acolo”. 

De la Ninja Warrior, pe scena Romanii au talent! Moldoveanul Andrei Ciobanu si band-ul sau au ridicat publicul in picioare: “Voi sunati tipla! - VIDEO

La concurs, Elizabeth a mers singura. „Chiar in timp ce eram bolnava, asa s-a primit ca eu am ramas singura. Nu aveam nici un prieten. Cand am mers la Romanii au Talent, am asteptat din partea celor dragi mai multa sustinere, mai multa iubire si caldura sufleteasca. Din pacate, eu nu am avut parte de asta. Dar poate e si mai bine, pentru ca pana ce viata nu iti da o palma, nu te poti dezvolta. La mine a fost asa. Eu cred ca dupa concurs m-am schimbat total ca personalitate, dar si ca artista”. 

In copilarie canta, insa ceva a stopat-o si a renuntat pentru un moment la muzica. „Eu am terminat scoala muzicala, am cantat la pian. Eu simteam ca eu vreau sa fiu pe scena ca solista, pentru ca cantam in cor. Am luat cateva ore de canto si acolo mi s-a spus ca eu nu am voce si nu trebuie sa pierd timpul in zadar. Atunci eu m-am dezamagit si am decis sa renunt. Dar stiti ca la adolescenti vocea se schimba si asa a fost si la mine. O data o persoana a auzit cum eu cant si m-a invitat sa cant la un concert. Acolo erau si profesorii mei si cand m-au auzit, m-au indemnat sa merg sa invat mai departe la canto academic. Am invatat la Academia de Muzica, insa am simtit ca nu este ceea ce eu vreau, ca nu am libertate in arta. De aceea am decis sa ma reorientez spre muzica usoara, de estrada”. 

Diana Ballerini si-a facut cateva operatii estetice. Cum se simte femeia de afaceri, dar si despre ce interventii este vorba: „Pe mine nu ma opreste nimeni” - VIDEO

Visul cel mai mare al interpretei este: „Oamenii celebri mereu influenteaza publicul si eu cred ca daca eu voi deveni celebra eu voi putea influenta lumea cu idei, cu gandirea, cu puterea pe care am sa o transmit, poate si in plan financiar. Daca eu voi avea bani, eu deja stiu ce voi face cu ei. Imi doresc sa fac un adapost pentru animalele fara stapan si nu numai. Am mai multe idei si cred ca eu as putea indruma multi oameni ca ei sa urmeze calea cea dreapta”. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie