01.04.2021
Top 10 cele mai naturale femei din Republica Moldova. Vezi cum arata acestea nemachiate

Desi suntem obisnuiti cu machiajul extravagant si filtrele de pe Instagram, datorita carora vedem doar dive perfecte, noi am gasit cele mai naturale femei din tara noastra, care au curajul sa apara nemachiate in fata fanilor si sa ramana extrem frumoase.

Victoria Rosca

Desi este o actrita si o femeie destul de cunoscuta in mediul online, Victoria nu se rusineaza sa apara destul de des pe pagina sa de Instagram nemachiata.

Un dans cum nu ai mai vazut niciodata, glume bune si o palma zdravana pentru invitatul Ion Juglea! Victoria Rosca: „Asta inseamna sa fii fluencer”

Nata Albot

Nata iubeste sa apara in fata urmaritorilor de pe retelele de socializare mai mult nemachiata si naturala si, cu toate acestea, femeia arata destul de bine, dar cel mai important, ingrijit. 

Olga Manciu 

Influencerul Olga Manciu la fel apare naturala in mediul online. fara a avea careva complexe. 

Valeria Turcanu

Valeria apare mai mereu in Instastoriurile sale nemachiata. Tanara mamica se bucura de copilul ei, pastarndu-si naturaletea si dupa ce a nascut. 

„A comis-o” din nou. S-a lasat curentata dupa baie. Cine e vedeta care a devenit populara pentru gesturile sale controversate? Danseaza twerk in strada, zboara pe un unicorn si multe alte TRASNAI - VIDEO

Sanda Diviricean

Sanda este psiholog si psihoterapeut bine cunoscut in mediul online. Aceasta nu apare doar in Instastories naturala, dar si fotografiile din postarile sale sunt facute cand aceasta este nemachiata. 

Adamciuc Ludmila

Bloggerita Ludmila Adamciuc este la fel una dintre femeile care apar nemachiate si fara sa isi faca mari griji. Doar frumusetea naturala este cea care conteaza cu adevarat.

Sorina Obreja 

Desi jobul sau nu prea ii permite sa apara nemachiata, in viata de zi cu zi, jurnalista apare, fara sfiala, nemachiata.

Popularitatea schimba oamenii! Iubita lui Morgenshtern nu mai este eleva exemplara. Tanara se distreaza in rand cu Timati, Geegun si alte vedete din showbizul rusesc

Olesea Svecla 

Actrita Olesea Svecla apare destul de des nemachiata pe pagina sa de Instagram.

Rusoaica careia fostul sot i-a taiat cu toporul bratele, Margarita Graciova, este in asteptarea celui de-al treilea copil. Modul ingenios prin care a anuntat despre sarcina - GALERIE FOTO

Irina Negara

Pe pagina sa, nici nu observi unde apare machiata si unde nu, Irina Negara isi arata chipul natural pe Instagram, iar fanii o admira pentru asta.

Tamara Virlan

In rolurile sale, dar si in viata de zi cu zi, actrita este naturala si lipsita de complexe.

Vedetele de la noi continua sa se vaccineze anti-COVID. Cine e artista care a facut acest pas

Cu toate acestea, sa nu uitam ca frumusetea sufletului este cea care conteaza, iar moldovencele enumerate mai sus poseda si aceasta calitate.

Articole din aceeasi categorie