04.02.2022
Top 10 cele mai frumoase actrite din lume in 2022! De la Emma Watson si Emilia Clarke pana la Alexandra Daddario - FOTO

Se spune ca „frumusetea sta in ochii privitorului”. Dar, odata cu cinematografia, moda si internetul standardele de frumusete s-au cizelat si o multime de femei incantatoare ne-au inundat universul cotidian. Iata care sunt considerate in acest an, cele mai frumoase zece actrite din lume.

Actrite frumoase au exista si vor mai exista in continuare, insa unele dintre ele au trasaturi unice. Afla care sunt cele mai frumoase actrite din lume in anul 2022.

Kristen Stewart

Numele ei complet este Kristen Jaymes Stewart. Desi nascuta la Los Angeles, a fost crescuta pentru o perioada din copilarie in Colorado, apoi s-a mutat inapoi in LA in 2006, unde locuieste impreuna cu parintii ei. Are un frate mai in varsta, Cameron. Tatal ei, John Stewart, e un producator TV angajat al FOX TV, lucrand la ora actuala la emisiunea „On-Air cu Ryan Seacrest”.

Mama ei este Jules Mann-Stewart, un autor de scenarii care isi regizeaza primul film K-11 in 2009, in care joaca insasi Kristen.
Nominalizata 3 ani la rand (2003-2005) pentru Young Artist Award, nu a castigat niciodata. Cartea preferata este „East of Eden” de John Steinbeck. De asemenea, ii place „Strainul” de Albert Camus. Si-ar dori o cariera in domeniul literaturii, spunand ca nu ar vrea sa ramana „de profesie mincinoasa” tot restul vietii.

Are cea mai linistita vacanta de pana acum si ii place acest lucru. Olga Tapordei, moldoveanca care a cucerit Everestul povesteste cum este sa ai o vacanta pe Insulele Maldive - VIDEO

Deepika Padukone

Fiecare dintre noi a vazut macar o data un film indian. Bollywoodul face concurenta puternica filmelor realizate pe continentul american, iar o figura iconica a cinematografiei indiene este frumoasa Deepika Padukone. Deepika Padukone s-a nascut la data de 5 ianuare 1986 in Copenhaga, Danemarca. Familia ei s-a mutat in Bangalore, India, atunci cand ea avea 11 luni. Este model si actrita indianca din 2004. Padukone este de origine din tribul Mangalore, si limba ei materna este Konkani.

In 2006, Padukone si-a facut debutul cinematografic in filmul “Kanada”. A mai aparut in mega-succesul international “Om Shanti Om” alaturi de Shahruck Khan. In acest film ea a jucat rolul actritei Shanti Priya din anii 70, si rolul lui Sandhya alias Sandy, o femeie tanara din prezent care arata exact ca Shanti Priya. Performanta sa a fost bine primita si a obtinut premiul Filmfare pentru “Cea mai buna actrita”. Taran Adarsh de la indiaFM a remarcat-o si a citat: „Deepika are tot ce trebuie sa fie un star de top – are personalitate, arata bine si, da, este extrem de talentata”.

Emma Watson

Zambetul actritiei Emma Watson a impresionat inca de la prima ei aparitie in seria Harry Potter. Cu silueta ei perfecta si ochii stralucitori, Emma, ​​in varsta de 31 de ani, are trasaturi care o fac sa arate mereu de 20 de ani. Este considerata a fi una una dintre cele mai frumoase si delicate actrite din industria cinematografica.

Emma Watson s-a nascut in Paris, parintii ei fiind Jacqueline Luesby si Chris Watson, amandoi avocati englezi. Watson are o bunica de origine franceza si a locuit in Paris pana la varsta de 5 ani. Dupa divortul parintilor s-a mutat cu mama ei si fratele ei mai mic in Oxfordshire, petrecandu-si sfarsiturile de saptamana la tatal sau in Londra. De la varsta de 6 ani, Watson a vrut sa devina actrita.

Margot Robbie

Nu putem trece nepasatori peste o alta frumusete a Hollywoodului, interpreta personajului Harley Quinn din Suicide Squad. Este vorba despre frumoasa actrita australiana, Margot Robbie, acum in varsta de 31 de ani. Si-a inceput cariera prin aparitiile sale in filme independente din tara sa natala.

Dupa ce a ajuns in Statele Unite, a devenit cunoscuta datorita serialului tv Pan Am, difuzat de ABC, in periaoda 2011-2012. In 2013, a aparut pe marele ecran prin rolul din About Time. A impresionat prin rolul din The Wolf of Wall Street in care a jucat alaturi de Leonardo DiCaprio si Jonah Hill.

Are cea mai linistita vacanta de pana acum si ii place acest lucru. Olga Tapordei, moldoveanca care a cucerit Everestul povesteste cum este sa ai o vacanta pe Insulele Maldive - VIDEO

Ruby Rose

Nu se pune la indoiala faptul ca aceasta prezentatoare de televiune, model si actrita australiana este de fapt o frumusete care iti ramane mult timp in gand. Ochii ei de un albastru cenusiu au cucerit inimile privitorilor. Ruby, in varsta de 35 de ani, este una din cele mai cunoscute voci ale comunitatii LGBT pe plan international. Ea a marturisit ca traieste un conflict permanent intre a fi un „baiat frumos” sau o „fata frumoasa”, dar in cele din urma si-a imbratisat natura feminina. Actrita declara despre ea insasi ca este genderfluid.

Jennifer Lawrence

Pe lista noastra cu cele mai frumoase eroine se numara si uimitoarea Jennifer Shrader Lawrence, protagonista seriei de succes, Jocurile foamei. Actrita americana in varsta de 30 de ani care a debutat in 2007, a avansat mult odata cu rolul Mystique din seria de filme Marvel, X-Men. Din 2015 pana in 2016, Jennifer a fost declarata cea mai bine platita actrita de la Hollywood.

Emilia Clarke

Actrita britanica, Emilia Isobel Euphemia Rose Clarke este una dintre cele mai frumoase actrite care a cucerit inimile iubitorilor de film in ultimii ani. Cu rolul ei revolutionar de regina a dragonilor in seria populara Game of Thrones, actrita miniona, in varsta de 34 de ani, a devenit o reala senzatie.

Angelina Jolie

Fara Angelina, lista noastra ar fi lipsita de gratie si echilibru. Actrita cu origini cambogiene si americane ramane fidela standardelor frumusetii din toate punctele de vedere. Artista se numara printre cele mai frumoase eroine din istoria Hollywoodului, cu eleganta, forma fizica excelenta, buzele senzuale si ochii de un albastru fermecator. Angelina a fost desemnata de mai multe ori cea mai bina platita actrita de la Hollywood.

Scarlett Johansson

Nu este o noutate ca Scarlett Ingrid Johansson este una dintre cele mai influente si frumoase actrite de la Hollywood. Ea este descrisa ca o prezenta „fierbinte” a lumii filmului si a lumii modei. Actrita si cantareata de origine americana are o ascendenta trasata in Danemarca, Rusia si Polonia, ceea ce explica trasaturile sale unice. Scarlett este actrita cu cele mai mari incasari din toate timpurile si a aparut in multe filme foarte bine cotate.

Alexandra Daddario

Daddario s-a nascut in New York si a crescut in Upper East Side. Parintii ei sunt avocati si au radacini italiane si cehoslovace.A vrut sa se faca actrita de cand era copil – primul ei rol la televiziune a fost la 16 ani, cand a interpretat o adolescenta cazuta victima in All My Children. In acelasi timp, a urmat scoala de fete din New York.

Crime odioase sau accidente banale? Iata cele mai controversate morti ale vedetelor - FOTO

Daddario a jucat alaturi de Logan Lerman si Brandon T. Jackson in Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief, un film de aventura regizat de Chris Columbus, care s-a lansat pe 12 februarie 2010. Columbus si Craig Titley au adaptat scenariul din The Lightning Thief, prima carte scrisa de Rick Riordan care a castigat premiul cea mai bine carte vanduta pentru adolescenti.

Articole din aceeasi categorie