12.02.2024
Taylor Swift s-a inspirat de la Kate Middleton? Artista s-a imbracat la fel ca Printesa, in negru si alb - FOTO

Toti fanii regali cred ca Taylor Swift s-a inspirat pentru tinuta ei purtata la Premiile Grammy 2024 de la cea pe care a imbracat-o Kate Middleton la Premiile BAFTA in 2023. 

Fanii regali sunt convinsi ca Taylor Swift i-a „adus un omagiu” printesei Kate Middleton la gala Premiilor Grammy, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles.

Taylor Swift a aparut pe covorul rosu intr-o rochie cu corset alb stralucitor de la Schiaparelli Couture. Ea a completat tinuta cu manusi lungi negre, care au convins fanii de pe retelele de socializare ca a recreat look-ul monocrom al Printesei Kate Middleton, purtat la Premiile BAFTA 2023.

Feoctist s-a logodit! Unde a avut loc cererea in casatorie, dar si cine este Ilinca, cea care i-a cucerit inima - FOTO

Pe X, fostul Twitter, un fan a scris: „Cu siguranta un omagiu adus lui Catherine”, in timp ce altul a notat: „Taylor Swift este pentru totdeauna #TeamCatherine". Totodata, ei au facut si diferente intre Kate Middleton si Taylor Swift, care a primit duminica cel de-al 13 premiu Grammy al ei.

Diana Brescan a rupt logodna? Indiciul care a dat-o de gol - FOTO

„Imediat ce am vazut-o, m-am gandit la Printesa de Wales". La Premiile Grammy 2024 au avut loc mai multe premiere, caci Taylor Swift, in varsta de 34 de ani, a intrat in istorie, fiind prima persoana care a castigat de patru ori premiul „albumul anului". Dupa ce a ridicat premiul Grammy pentru cel mai bun album vocal pop, ea a spus: „Bine, acesta este al 13-lea Grammy al meu. Care este numarul meu norocos, daca v-am spus vreodata asta".

La fel ca Taylor Swift, si Printesa Kate Middleton a intors capetele atunci cand a optat pentru o rochie alba cu un singur umar, cu flori, a unuia dintre designerii ei preferati, Alexander McQueen, la Premiile Academiei Britanice de Arta Cinematografica si de Televiziune (BAFTA) 2023 de la Londra. La aceasta tinuta, ea a purtat tot manusi negre. 

Rochia lui Kate Middleton a fost una mai veche, caci ea a debutat cu articolul vestimentar in 2019. Pentru premiile BAFTA din 2023, ea a accesorizat tinuta cu cercei dramatici cu flori statement de la Zara si cu o poseta neagra. Langa ea l-a avut pe Printul William, care a imbracat un smoching negru, clasic.

Articole din aceeasi categorie