19.08.2022
Ultima dorinta a actritei Anne Heche! Cum a salvat 8 vieti inainte sa moara

Povestea cutremuratoare a actritei Anne Heche continua sa atinga oameni din toate colturile lumii. De aceasta data, moartea indragitei vedete de la Hollywood a avut efect uluitor asupra unor persoane. N-o sa crezi care a fost ultima dorinta a regretatei Anne Heche.

Actrita s-a stins din viata la varsta de 53 de ani, dupa un accident grav de masina. In urma incidentului, vedeta a intrat in coma, iar, cateva zile mai tarziu, famila a decis sa o deconecteze de la aparate.

Soprana Valentina Nafornita se filmeaza in primul sau film! Vezi imagini exclusive de pe platoul de filmare - VIDEO

Se spune ca ai dus o viata buna daca ai ajutat din plin macar un om din jurul tau. Ei bine, Anne Heche a facut un gest uluitor. Ultima dorinta a actritei Anne Heche a fost sa-si doneze organele. Povestea nu e deloc una simpla.

Ultima dorinta a actritei Anne Heche a fost sa-si doneze organele. „A fost de multa vreme alegerea ei”

Conform celor de la Mirror, Anne Heche a ajutat opt oameni care aveau nevoie disperata de un transplant pentru a trai. Se pare ca in incercarea de a gasi persoane care sa beneficieze de organele actritei, medicii ar fi intarziat momentul in care trebuia sa fie deconectata de la aparate.

„A fost de multa vreme alegerea ei sa-si doneze organele", a precizat familia vedetei intr-o declaratie.

Abia in momentul in care medicii erau gata sa efectueze transplanturile s-a putat lua decizia ca aparatul de ventilatie mecanica sa fie oprit. Nu se stie cate organe au fost donate.

Povestea tragica a lui Anne Heche. Actrita a murit la 53 de ani

Anne Heche, actrita castigatoare de Emmy si mama a doi copii, s-a stins la 53 de ani. Vedeta a murit din cauza unui traumatism cranian si a arsurilor grave, dupa ce s-a izbit cu masina intr-o casa dintr-un cartier rezidential. 

Cum a fost filmata la piscina cea mai frumoasa femeie din lume. Te cucereste dintr-o privire

„Astazi am pierdut o lumina stralucitoare, un suflet bun si vesel, o mama iubitoare si o prietena loiala. Anne ne va lipsit foarte tare, dar traieste prin fiii ei frumosi, prin munca ei iconica si prin activitatea ei de sustinere a unor cauze.

Curajul de a ramane mereu in adevarul ei, de a-si raspandi mesajul de dragoste si acceptare va continua sa aiba un impact de durata", se arata intr-o declaratie oferita presei de familia si prietenii actritei, conform Filmnow.

Articole din aceeasi categorie