08.07.2022
Tatiana Maxian - fotografii rare alaturi de sora sa! Vezi cat de mult seamana cele doua: „O sa-mi fie dor de tine, scumpa mea...” - FOTO

Membrii familie Maxian sunt in vacanta in Turcia, insa de aceasta data nu sunt singuri, dar impreuna cu sora Tatianei.

De remarcat este faptul ca Tatiana e activa pe retelele de socializare si publica zilnic imagini din calatoria sa, iar in cateva din ele aceasta apare alaturi de frumoasa sa sora pe nume Anastasia.

Din nou la inaltime! Cleopatra Stratan a lansat piesa „Eu cu ce ma imbrac?”. In videoclip s-au filmat doua din cele mai populare bloggerite din Republica Moldova - VIDEO

Chiar daca una este blonda si alta bruneta, cele doua seamna foarte mult. Anterior cativa internauti au mentionat: „Ce frumos, semnati foarte bine, parca sunteti gemene”, „Doamne ce semanati”.

Robert De Niro a fost surprins de paparazzi la o plimbare cu fiica sa. Vezi cum arata Helen, in varsta de 10 ani - FOTO

„O sa-mi fie dor de tine, scumpa mea surioara”, a scris Tatiana in descrierea unei postari publicate pe pagina sa de Instagram. De asemenea aceasta a mai spus: „Inimioarele mele, tot ce am mai scump”.

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 150 de mii de urmaritori pe Instagram. Tanara este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie. 

Articole din aceeasi categorie