08.07.2022
Robert De Niro a fost surprins de paparazzi la o plimbare cu fiica sa. Vezi cum arata Helen, in varsta de 10 ani - FOTO

Helen Grace este cel mai mic copil al lui De Niro si a fostei sale sotii, Grace Hightower.

Conform presei internationale, actorul a fost vazut in Upper East Side din New York impreuna cu fiica sa cea mai mica, Helen Grace.

Din fotografii se poate observa ca vedeta tinea in maini un cadul de la The Mark Hotel.

Cei doi au ales sa poarte tinute sport pentru iesirea in oras. Robert a purtat un tricou, o jacheta lejera, pantaloni gri, o sapca si pantofi sport, in timp ce Helen a optat pentru un tricou cu imprimeu, pantaloni scurti albi si pantofi bej. Parul lung al fetei a fost strans intr-o coada de cal.

Nici banii, nici fetele frumoase nu-i mai aduc fericirea! Kanye West- surprins singur si trist la o margine de drum din Malibu - VIDEO

Dupa cum stiti, actorul si fosta lui sotie, mama lui Helen, Grace Hightower, isi continua procedura de divort, care a inceput in 2018. In aprilie, un judecator a decis ca femeia ar trebui sa primeasca un milion de dolari pe an de la fostul ei sot.

Robert si Grace s-au casatorit in 1997, s-au despartit in 1999, apoi s-au impacat in 2004. Ei au un fiu, Elliot De Niro si o fiica, Helen Grace. Actorul a cerut divortul de sotia sa in 2018.

Robert De Niro este un actor, regizor si producator american, dublu castigator al Premiului Oscar. Este considerat ca unul dintre cei mai mari si mai influenti actori din toate timpurile avand la activ roluri in peste 90 de filme.

Naomi Campbell a primit titlul de doctor in stiinte - FOTO

Articole din aceeasi categorie