19.08.2022
Aparitie inedita pentru "cea mai sexy atleta din lume". Echipamentul cu care nemtoaica a avut curaj sa apara in competitie

Sportiva din Germania a participat la proba de 400 m, reusind sa ajunga pana in semifinale, iar emotia de a concura in fata familiei si a propriilor suporteri a fost una imensa.

"Am ajuns in semifinalele europene. Acesta a fost obiectivul meu, iar acum ma pot bucura sa alerg inca o data in fata suporterilor de acasa. Cu adevarat unul dintre cele mai speciale momente din viata mea", a declarat sportiva, inaintea semifinalei.

Evolutia spectaculoasa a Evei Timush! Vezi cum s-a transformat tanara dintr-o fetita timida, intr-o femeie provocatoare si cu atitudine - FOTO

"Am muncit foarte mult si am facut multe sacrificii in ultima luna pentru a alerga la Munchen, in fata propriilor suporteri. Faptul ca mi-am indeplinit obiectivul este cel mai frumos sentiment din viata mea si sunt foarte fericita", a spus aceasta, citat de DailyStar.

Alica Schmidt, aparitie inedita la Europenele de la Munchen

Considerata "cea mai sexy atleta din lume", Alica Schimidt a ales un echipament inedit pentru concursul din Germania, un costum tip body cu spatele gol. 

Articole din aceeasi categorie