14.03.2023
Motivul pentru care Tom Cruise nu a venit la decernarea Premiilor Oscar. Cu cine nu a vrut sa dea ochii

Tom Cruise a fost marele absent de la decernarea Premiilor Oscar. Desi el insusi nu a primit o nominalizare, filmul sau Top Gun: Maverick a avut 7, inclusiv la categoria cel mai bun film al anului. 

Daily Mail a aflat ca actorul in varsta de 60 de ani a renuntat sa participle la ceremonie ca sa nu se intalneasca cu fosta sa sotie, Nicole Kidman… chiar daca au divortat de mai bine de 20 de ani. 

Michelle Yeoh a castigat Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol principal si devine prima femeie asiatica laureata a premiului

Surse apropiate cuplului au dezvaluit atunci ca despartirea a avut loc din cauza ca Nicole nu a vrut sa devina membra a Bisericii Scientologice. Aparent acelasi lucru s-a intamplat si cu urmatoarea sotie a lui Cruise, Katie Holmes.

Katy Black - momente de sinceritate! Bloggerita a facut dezvaluiri despre fosta sa relatie: „Cea mai mica greutate a mea, cu el intr-o relatie, a fost de 39 de kilograme” - VIDEO

Nicole Kidman si Tom Cruise nu au mai fost vazuti la evenimente comune de ani de zile. Actrita in varsta de 55 de ani a venit insotita de sotul ei, cantaretul Keith Urban, la editia din acest an a Oscarurilor. Cei doi au fost fotografiati in timp ce se sarutau pasional in public.

Kidman l-a intalnit pe Cruise in 1990, cand au jucat impreuna in Days of Thunder. Avea numai 23 de ani la acea vreme si, venind din Australia, era necunoscuta la Hollywood. Totul s-a schimbat in momentul in care a inceput povestea lor de dragoste, chiar in timpul filmarilor.

Dupa 12 ani de casnicie, Cruise si-a parasit sotia  in 2001, lasand-o intr-o stare de „soc total”. El a cerut divortul in acelasi an, invocand „diferente ireconciliabile”.

Potrivit rapoartelor, adevaratul motiv pentru care a abandonat-o s-a datorat refuzului ei de a se alatura Bisericii Scientologiei.

In 2012, Kidman a vorbit despre despartirea ei dureroasa de Cruise intr-un interviu acordat revistei DuJour. „Am crezut ca viata noastra impreuna este perfecta. Mi-a luat foarte mult timp sa ma vindec. A fost un soc pentru mine”, a spus ea.

Articole din aceeasi categorie