21.04.2022
Scapa de celulita cu ajutorul masajului trasdermic! Ce spune Diana Ballerini dupa ce a incercat acaesta procedura: „Senzatiile sunt placute, nu dureroase..” - VIDEO

Desi e destul de rece afara, doar cateva saptamani ne mai despart de mult asteptata vara, iar asta inseamna ca vrem sa fim cat mai in forma pentru sezonul costumelor de baie. Celulita este principalul inamic al femeilor, iar in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta vedem ce proceduri te vor ajuta sa scapi de ea. 

Primavara este anotimpul in care renuntam la hainele calduroase si treptat revenim la cele care ne pun in valoare silueta. 

Datorita procedurilor pentru remodelare corporala si pentru eliminarea celulitei avem ocazia ca intr-un timp scurt si fara mult efort fizic sa obtinem silueta mult dorita. 

Esteticiana Iuliana Poghirca ne-a povestit totul despre aceasta procedura.

Frumosi, talentati si intotdeauna indragostiti! Ce spun interpretii Ilie si Tatiana Maxian despre cea mai recenta piesa lansata, dar si despre viitoarea cariera solo a Tatianei: „Nu o vedeam singura sa cante, dar totul va fi bine...” - VIDEO

„Avem in salon mai multe proceduri de remodelare corporala si anti-celulitice. Astazi am facut masajul trasdemic, o procedura anti-celulitica si de relaxare.” , spune experta.

Procedura este una nedureroasa, clientele se imbraca intr-un costum care protejeaza pielea de vanatai si nu au nevoie de recuperare si totodata nu reduce din eficienta procedurilor. 

La aceste proceduri a fost surprinsa si Diana Ballerini, care ne-a marturisit ca vine deja de trei ani la acest tip de masaj.

„Eu o fac frecvent. Fac 10 seturi in fiecare sezon, iar senzatiile sunt placute nu dureroase.”, spune ea. 

Este important ca dupa realizarea acestor proceduri clienta sa manance sanatos pentru a impedica aparitia celulitei din nou. 

Primul interviu al Tatianei Heghea de cand a anuntat ca este insarcinata! Cum se simte artista pe ultima suta de metri si ce dezvaluiri fascinante a facut despre sarcina: „Cand am inteles ca port sub inima un pui de om, eram in cea mai aglomerata perioada din viata unui artist..”- VIDEO

Dupa cateva sedinte, zonele afectate vor fi vizibil imbunatatite, iar silueta isi va schimba conturul odata cu fiecare sedinta de masaj. 

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie