02.11.2023
Produsul care costa mai putin de 5 lei si te poate scapa de problema caderii parului. Cum poate fi folosit

Daca si tu iti doresti un par mai sanatos si mai stralucitor, si esti mereu in cautarea diferitelor modalitati de a-ti face parul sa creasca mai repede, si sa te scape de problema caderii lui, avem o veste buna: poti sa renunti la a mai cumpara produse scumpe pentru par. Cheia parului sanatos se afla chiar in frigiderul si este un produs care costa mai putin de 2 lei. Iata despre ce este vorba si cum poate fi folosit.

Caderea parului si lipsa lui de stralucire pot fi o preocupare pentru oricine, indiferent de varsta si sex. Odata cu trecerea anilor, oamenii au devenit tot mai ocupati si mai dependenti de produse gata facute si incarcate cu tot felul de chimicale. Cand vine vorba de par, toata lumea doreste sa foloseasca cele mai sigure si naturale remedii, iar noi va vom dezvalui in randurile de mai jos unul dintre cele mai populare ingrediente naturale.

Aplicarea galbenusului de ou pe scalp poate oferi mai multe beneficii, de exemplu: poate preveni cadera parului si il poate ajuta sa creasca mai repede, oferindu-i stralucire.

3 trucuri pentru un par mai stralucitor imediat | Frumusete, Frumusete si  Moda | Avantaje.ro - De 20 de ani pretuieste femei ca tine

Ouale sunt o sursa excelenta de proteine, vitamine si minerale care sunt esentiale pentru sanatatea generala, precum si pentru sanatatea parului. Potrivit specialistilor, complexul de vitamine B si biotina prezente in ele intaresc radacinile parului si, pentru ca sunt bogate in nutrienti, stimuleaza cresterea parului si dau volumul.

„3, 2, 1... A venit tata”! Emilian Cretu - imagini induiosatoare alaturi de Alina Stoianov si micuta Mora - FOTO/VIDEO

Nu doar firul de par in sine beneficiaza de beneficiile oului, ci el pot face minuni si pentru scalpul tau. Aplicarea galbenusului direct pe radacini ajuta la infuzia foliculilor de par cu vitamine si minerale. Astfel, hranirea scalpului incurajeaza parul nou sa creasca mai puternic si sa fie mai putin predispus la rupere sau cadere. Si cand parul nu cade atat de mult, pare mai gros si mai sanatos.

Masca de par cu bere si banane pentru par stralucitor si sanatos - Andreea  Raicu

Chiar daca este obisnuit si eficient sa folosesti oua ca masti de par sau sa le incluzi in alimentatia ta, le poti folosi si cu samponul pe care il utilizezi in mod normal. Deoarece nu este un demachiant complet in sine, va trebui sa-l amesteci bine intr-un castron cu cantitati egale din samponul obisnuit, pentru a-l face eficient. Poti folosi apoi amestecul pentru a-ti spala parul.

„32! Sunt un om implinit”! Ce surpriza i-a pregatit Marcel Stefanet sotiei sale, Cornelia - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie