23.11.2023
Pare de 20 de ani, dar are 51, de fapt. Prima doamna a Coreei de Sud le-a eclipsat pe Kate Middleton si regina Camilla - FOTO

Cu ocazia vizitei cuplului prezidential al Coreei de Sud in Londra, pe langa Kate Middleton si regina Camilla, in prim-plan a fost si Kim Keon Hee, sotia presedintelui sud-coreean. In varsta de 51 de ani, prima doamna pare o tinerica.

Eleganta, subtire si cu un chip lipsit de riduri, Kim Keon Hee a fost implicata, de-a lungul timpului in mai multe controverse in tara ei. Acuzatii de plagiat, evaziune fiscala si coruptie bursiera au fost legate de numele ei, scrie Daily Mail. A fost nevoita chiar sa-si ceara scuze, la televiziune, pentru ca si-a „inflorit” CV-ul. Atat de puternice au fost criticile la adresa ei, incat anul trecut, Partidul Democrat de opozitie a cerut „Legea Kim Keon Hee", care sa-i taxeze pe cei care-si falsifica experientele profesionale.

Prima doamna a Coreei de Sud, in centrul atentiei la vizita in Marea Britanie

Kim Keon Hee are 51 de ani si multi s-au intrebat care sunt secretele ei pentru a parea mult mai tanara.

O experta in cosmetica a declarat, pentru Daily Mail, ca „aspectul remarcabil, care sfideaza varsta, ar putea fi atribuit unei combinatii de diferite tratamente cosmetice non-invazive".

Brad Pitt, prima reactie dupa ce fiul sau, Pax, l-a numit „o persoana teribila si josnica”

„Procedurile ca fillerele si Botoxul sunt obisnuite pentru a obtine un aspect intinerit fara a avea nevoie de operatii. Aceste tratamente pot ajuta la netezirea liniilor fine si la restabilirea volumului, oferind un aspect tineresc", a spus fondatoarea unei clinici de dermatologie. A adaugat si ca machiajul natural contribuie la aspectul tineresc, dar si o posibila rutina cu tratamente profesionale, o dieta echilibrat si o hidratare potrivita.

In Londra, cuplul prezidential sud-coreean a bifat doua aparitii alaturi de familia regala britanica. La prima, un eveniment de zi, Kate Middleton a aparut intr-o superba tinuta rosie, in timp ce regina Camilla a ales bleumarinul si prima doamna a Coreei, griul, trei tinute simple coloristic, dar de mare efect.

Aliona Moon da lovitura din nou! Interpreta a lansat o piesa cu un impact emotional puternic - VIDEO

La banchetul dat seara, Kim Keon Hee a purtat o rochie neagra cu insertii argintii, in timp ce sotia regelui Charles a optat pentru rosu, iar printesa de Wales a ales albul-ivoire.

Articole din aceeasi categorie