22.11.2023
Aliona Moon da lovitura din nou! Interpreta a lansat o piesa cu un impact emotional puternic - VIDEO

Interpreta Aliona Moon isi bucura din nou fanii. De aceasta data, Moon a lansat cantecul „Acelasi Aer”.

Si pentru ca piesa poate parea extrem de cunoscuta, Aliona a venit din start cu explicatia pe retelele de socializare.

„Buna dragilor. In foarte scurt timp lansam piesa mea de la unsession. Din cate stiti, prima piesa a fost cea a Olgai Verbitchi. A doua a lui Nemax si eu sunt cea de-a treia. Trei - imi place cifra. Piesa mea se numeste „Acelasi Aer”. Este o piesa care o sa va para tare cunoscuta pe undeva si nu degeaba. Daca tineti minte, cand am participat la Eurovision cu piesa „Du-ma”, vorbeam despre o piesa pe care am scris-o initial, dar care nu era formatul pieselor bine de promovat atunci. Asa ca... ascultati cum suna initial ideea”, a povestit Aliona Moon.

Desi isi scrie adesea singura versurile pentru piesele ei, de aceasta data, textul ii apartine lui Vlad Sabajuc aka Satoshi. In ceea ce priveste muzica, ea a fost compusa de Aliona.

Atat de emotionant! Ce mesaj, dar si imagni de arhiva a publicat Ionela Tarus pentru fostul sau partener de dans, Mihai Ungureanu - FOTO

Reactiile fanilor nu au intarziat sa apara, astfel, artista a fost „inundata” de mesaje din partea lor: „Efectiv formatul unsession e formatul meu preferat, iar piesa in asa versiune e senzationala”, „Refrenul e foc. Asteptam si Unartist cu Aliona”, „Versiunea asta imi place mai mult. Bravoooooo!”, „Daaaaaaa. Imi place”.

Aliona Moon, pe numele adevarat Aliona Munteanu este o cantareata moldoveanca. Ea a reprezentat Republica Moldova la Concursul Muzical Eurovision 2013 cu piesa „O mie” si a obtinut locul 11, cu 71 de puncte. 

Dan Ionita si iubita lui - in febra pregatirilor pentru nunta! Cristina si-a ales deja rochia de mireasa - VIDEO

Articole din aceeasi categorie