23.11.2023
Brad Pitt, prima reactie dupa ce fiul sau, Pax, l-a numit „o persoana teribila si josnica”

Pax l-a atacat dur pe tatal sau, Brad Pitt, numindu-l pe actor un „nenorocit de clasa mondiala”.

Pax Jolie-Pitt l-ar fi atacat pe tatal sau, Brad Pitt, descriindu-l ca fiind un „un nemernic de clasa mondiala” intr-o postare facuta pe Instagram de Ziua Tatalui 2020. Tanarul, pe atunci in varsta de 16 ani, si-a folosit contul sau privat pentru a-l ataca pe starul din „Once Upon a Time in Hollywood”, la patru ani dupa ce Pitt i-ar fi abuzat atat pe fosta sa sotie, Angelina Jolie, cat si pe doi dintre cei sase copii ai lor, la bordul unui avion privat.

Tanarul, care ar fi scris mesajul deasupra unei fotografii cu Pitt acceptand un Oscar in 2020, a scris ca starul din „Fight Club” nu va „intelege niciodata daunele” pe care le-a provocat familiei lor, deoarece este „incapabil sa faca acest lucru”.

„La multi ani de Ziua Tatalui pentru acest nenorocit de clasa mondiala!!! De fiecare data iti dovedesti ca esti o persoana teribila si josnica”, isi incepea Pax mesajul, publicat luni de Daily Mail. „Nu ai niciun fel de consideratie sau empatie fata de cei 4 copii ai tai mai mici care tremura de frica atunci cand se afla in prezenta ta. Ai facut din viata celor mai apropiati de mine un iad constant. Poti sa-ti spui tie si lumii ce vrei, dar adevarul va iesi la lumina intr-o zi. Asa ca, La multi ani de Ziua Tatalui, fiinta umana ingrozitoare!!!”, ar fi continuat Pax, acum in varsta de 19 ani, referindu-se la Zahara, de 18 ani, Shiloh, de 17 ani, si gemenii Vivienne si Knox, 15 ani (fratele mai mare al lui Pax, Maddox, are 22 de ani).

Pare de 20 de ani, dar are 51, de fapt. Prima doamna a Coreei de Sud le-a eclipsat pe Kate Middleton si regina Camilla -FOTO

Asa cum era de asteptat, Brad Pitt a reactionat la postarea fiului sau. Mai multe surse apropiate au declarat pentru The Sun ca actorul considera gestul lui Pax „deprimant”.

„Este frustrant sa vezi cum Brad este prezentat drept o „persoana rea”, cand este cat se poate de departe de adevar”, a spus sursa. Aceasta a adaugat ca Pitt are „un mare respect” pentru fiecare dintre copiii sai, iar faptul ca alege sa „pastreze o tacere demna” in legatura cu aceasta situatie „spune multe” despre caracterul sau.

Actorul, in varsta de 59 de ani, nu a mai fost fotografiat cu niciunul dintre copiii sai din 2016, cand starul din „Tomb Raider”, in varsta de 48 de ani, a cerut divortul dupa foarte mediatizata experienta din avion. FBI l-a investigat pe Pitt pentru presupusul abuz asupra copiilor, dar a decis sa nu depuna plangere penala.

In octombrie 2022, Jolie a sustinut in documente judiciare ca cei mici au fost „traumatizati” de presupusul comportament al fostului sot, care a avut loc atunci cand acesta era in stare de ebrietate. Actorul din „Se7en” l-ar fi „sufocat pe unul dintre copii si l-a lovit pe altul in fata”, si „a apucat-o pe Jolie de cap si a scuturat-o”, se arata in documentele depuse.

Atat de emotionant! Ce mesaj, dar si imagni de arhiva a publicat Ionela Tarus pentru fostul sau partener de dans, Mihai Ungureanu - FOTO

O sursa apropiata lui Pitt a declarat la vremea respectiva ca afirmatiile starului din „Maleficent” sunt „complet neadevarate”.

Desi gestul lui Pax a avut loc in urma cu mai bine de trei ani, Zahara a dat de inteles ca este un conflict si intre ea si Pitt, inca de saptamana trecuta, cand s-a prezentat ca „Zahara Marley Jolie” si a omis „Pitt” in timpul ceremoniei de initiere in fratia Alpha Kappa Alpha de la Spelman College.

Articole din aceeasi categorie