04.03.2024
Pamela Anderson, o noua aparitie spectaculoasa, complet nemachiata, la 56 de ani. Mesajul sau e puternic - FOTO

In vadita contradictie cu imaginea de vampa pe care o avea pana nu demult, Pamela Anderson isi foloseste notorietatea pentru a face public un mesaj important, de imputernicire a femeii.

La 56 de ani, a renuntat la artificii de frumusete si s-a hotarat sa se arate lumii intr-o splendida autenticitate.

Cu sprancene subtiri si chipul complet natural, fara nicio urma de machiaj, fosta diva Baywatch isi asuma ceea ce este, asa cum este: frumusetea personala matura, fara fard.

La 56 de ani, diva radiaza incredere si acceptare de sine intr-un look proaspat, fara machiaj, captand atentia in saptamana modei si nu numai.

Fostul sex-simbol Baywatch se arata in paginile High Snobiety intr-o sedinta foto dinamica, unde ii vedem frumusetea naturala, o raritate in ziua de azi, intre paginile mondene intesate de portrete ultra-modificate, nu doar prin machiaj, ci si prin filtre sau programe de editare si retusare.

Pamela Anderson nu vrea nimic de felul acesta! Caci in ultimele luni, si-a aratat noua sa versiune, mai autentica decat oricand.

La inceput, fiii sai Brandon Thomas, in varsta de 27 de ani, si Dylan Jagger, in varsta de 26 de ani, proveniti din casatoria sa cu muzicianul rock Tommy Lee, in varsta de 61 de ani, cat si agentii sai si-au exprimat neincrederea in legatura cu noua sa modalitate de a se arata in lume. Nu credeau ca va dura aceasta versiune, insa iata ca pare o cale perfect asumata si integrata. Pamela Anderson apare nemachiata in public de luni bune.

Nu este o revolta, ci doar o alta etapa a vietii, in care se accepta asa cum este.

Si ce mesaj important este acesta!

Fata nevazuta a lui Jennifer Lopez. Diva, filmata cu ochii in lacrimi, necoafata si fara machiaj - FOTO

Cristina Ich, moldoveanca care a cucerit intreaga Romanie. Cat castiga lunar

Cea mai recenta sedinta foto este adorabila! Caci nimic nu e mai sexy decat o femeie bine cu ea insasi, exact asa cum este. Vegetariana si iubitoare de natura, Pamela Anderson transmite doar vibratii pozitive!

„Atata timp cat invatam, suntem pe calea cea buna...” , a scris Pamela Anderson in dreptul uneia dintre postarile sale publice pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie