22.08.2024
Ne-a dus faima în lume! Moldoveanca Cristina Grati a câștigat titlul de Mrs World International 2024 - FOTO

Ieri, a avut loc marea finală a concursului de frumusețe Mrs World International 2024, desfășurat la Miami, Statele Unite ale Americii.

Cristina Grati, o moldoveancă plină de eleganță și determinare a captat atenția tuturor în momentul în care a fost selectată să reprezinte Moldova la prestigiosul concurs Mrs World International 2024.

Ieri, moldoveanca a primit titlu de „Mrs World International”.

„Nu contează câți ani ai, indiferent dacă ești căsătorită, singură sau divorțată, Indiferent dacă ai sau nu copii. Indiferent de înălțime, greutate sau statutul tău - poți fi o regină indiferent de orice”, a fost mesajul Cristinei după ce a câștigat concursul.

Visa să mănânce în oraș fără a se uita la prețuri, iar acum administrează propriul restaurant în centrul Romei! Povestea Auricăi Danalachi: „Un client ne-a găsit în Ghidul Michelin” - VIDEO

Moldoveanca Cristina Grati, stabilită în Statele Unite ale Amercii de 12 ani a fost desemnată ca fiind cea mai fină, grațioasă, carismatică și frumoasă femeie. Pe lângă marele premiu, Cristina a luat și titlul de Mrs Influencer.

La acest concurs au participat 31 de femei de diferite naționalități, fiecare reprezentând țară sa de origine. Timp de câteva zile participantele și-au arătat măiestria la diferite probe.

Secretele relațiilor fericite! Psihologul Lilia Dubița are câteva sfaturi pentru tine

Articole din aceeasi categorie