10.02.2023
Cine este noua iubita a lui Bill Gates? Sunt impreuna de un an si-au ajuns de nedespartit

Bill Gates si-a refacut viata dupa divortul de Melinda Gates si, surpriza! Pare ca miliardarul de 67 de ani se iubeste deja de un an cu Paula Hurd.

Femeia in varsta de 60 de ani este vaduva raposatului CEO Oracle, Mark Hurd. Un apropiat al cuplului a dezvaluit Daily Mail ca cei doi sunt de nedespartit si toti prietenii lor sunt la curent cu relatia ce tine sa devina din ce in ce mai serioasa. Daca pentru presa, Paula Hurd este ”femeia misterioasa”, in cercurile lor private nu este niciun mister.

L-a cucerit iremediabil pe Bill Gates. Asemenea lui, si Paula Hurd este o cunoscuta filantroapa. Sotul sau, cunoscutul director Oracle, dar si Hewlett-Packard a murit in 2019. Potrivit declaratiilor sursei, ea se iubeste cu Bill Gates, dar inca nu i-a cunoscut copiii.

Recent, cei doi au fost fotografiati impreuna la Australian Open, la finala masculina. Si in trecut au mai participat impreuna la diverse evenimente. Au stat apropiati la Australian Open, dar nu chiar unul langa altul. Un prieten s-a aflat intre cei doi amorezi de varsta a treia.

Articole din aceeasi categorie