01.04.2023
Motivul pentru care Kate Middleton poarta aceleasi rochii de mai multe ori. Toate femeile vor ramane uimite - FOTO

Printesa de Wales,Kate Middleton, este cunoscuta in intreaga lume pentru alegerile ei vestimentare impecabile. Oriunde merge, atrage toate privirile! Si, ceea ce multi nu stiu, este faptul ca ea prefera sa poarte aceleasi rochii la mai multe evenimente sau aparitii pe covorul rosu. Dar care este  motivul pentru care a decis sa refoloseasca multe dintre tinutele sale?

Printesa de Wales alege de multe ori sa poarte aceleasi rochii pentru marile evenimente la care participa. Dovada sta chiar in ultima aparitie a acesteia pe covorul rosu in cadrul galei Bafta Awords, luna trecuta. Kate Middleton a imbracat aceeasi rochie marca Alexander McQueen, creatie ce a purtat-o si in anul 2019.

De data aceasta, look-ul a fost putin diferit, Kate optand pentru alte accesorii. Tinuta a fost completata de o pereche de cercei si manusi negre lungi. 

Kate Middleton și Prințul William la Premiile BAFTA 2023 (foto: Profimedia)

Si, totodata, nu a fost nici prima tinuta pe care Kate Middleton a ales sa o poarte pentru a doua oara. Tot la gala Premiilor Bafta, de aceasta data in anul 2020, printesa a repurtat o rochie cu care s-a mai afisat tot la acelasi eveniment, cu 8 ani in urma.

Andra, premiata cu trofeul „Cel mai ascultat artist pe Youtube in Romania”. In ce tinuta si-a facut aparitia la eveniment - FOTO

Totusi, de ce refoloseste tinutele vestimentare? Ei bine, potrivit unei experte in regalitate si moda, Miranda Holder, se poate ca hainele purtate sa devina mai formale, in timp ce unele dintre accesorii sunt scose din tinuta, dar nu complet, ci doar vor fi inlocuite cu altele. Iar acest mic detaliu se pare ca schimba cu totul look-ul.

Aparitie soc a Deliei. Fanii au luat-o razna: „In postul Sfintelor Pasti. Nu ti-ar fi rusine?” - FOTO

  „Trebuie sa repopularizam purtarea tinutelor de mai multe ori si sa eliminam stigmatizarea. Speram ca fanii ei vor lua acest indiciu drept inspiratie si vor adopta aceeasi abordare”, a declarat aceasta.

De asemenea, ea a mai adaugat ca Printesa de Wales este in favoarea unui stil clasic si trebuie sa respecte restrictiile regale atunci cand isi alege tinutele de zi cu zi

De ce a parasit-o Gerard Pique, de fapt, pe Shakira: "E mai conservatoare, vrea sa aiba totul sub control". Ce il lasa sa faca noua iubita - FOTO

Articole din aceeasi categorie