22.05.2024
Miss Moldova 2017, transformare radicală! A slăbit 23 de kilograme după cea de-a doua sarcină: „Parcă ai vreo 18 ani” - VIDEO

Chiar dacă a adunat mai multe kilograme în plus în timpul sarcinii, Miss Moldova 2017, Ana Badaneu a reușit cu brio să ajungă la silueta pe care și-a dorit-o.

Într-un video făcut public pe Instagram, modelul a postat fotografii atât din timpul sarcinii, cât și realizate recent.

De asemenea, în descrierea filmulețului, Ana Badaneu a recunoscut că s-a îngrășat cu 23 de kilograme pe parcursul sarcinii. Totodată, Miss Moldova și-a întrebat urmăritoarele câte kilograme au acumulat ele când au fost însărcinate.

Costi Burlacu - cadou de zeci de mii de euro pentru Corina Țepeș. Cum arată noua mașină a interpretei - VIDEO

„Câte kg ai luat în sarcină? Eu +23 kg”, a notat ea.

Comentariile internauților nu au întârziat să apară: „Ești bravo, parcă ai vreo 18 ani, nici nu dai ca ai 2 copilași mici și mai ales doar 2 ani diferență între ei”, „Frumos”, „Am adăugat 10 kg, dar am slăbit 15 după o lună jumătate”, „Mi-am revenit cu mult mai repede în formă dupa a 2-a sarcină”.

Cipru este destinaţia perfectă pentru vacanța de vară! Află cât costă un sejur pentru două persoane. Valentina Cazac: „Găsim plaje frumoase, apă turcoaz” - VIDEO

Ana Badaneu (Lucaci), în vârstă de 25 de ani, a fost desemnată Miss Moldova în anul 2017. Cu câțiva ani în urmă, ea împreuna cu rapper-ul Sasha Mad s-au căsătorit. La data de 27 noiembrie 2021 Ana a născut o fetiță care poarta numele Leila, iar la data 16 noiembrie 2023, a adus pe lume un baiețel.

Articole din aceeasi categorie