22.05.2024
Cipru este destinaţia perfectă pentru vacanța de vară! Află cât costă un sejur pentru două persoane. Valentina Cazac: „Găsim plaje frumoase, apă turcoaz” - VIDEO

Vrei să incerci în acest an o nouă destinație pentru vacanța de vară. Fondatoarea „Valentina Tur”, Valentina Cazac îți explică de ce Cipru este alegerea potrivită.

Fondatoarea „Valentina Tur” a fost întrebată în direct la O Seară Perfectă când este potrivit ca turiștii să călătorească în Cipru. „Acum e cald, temperatura apei este de 22 de grade celsius, toată lumea face plajă de la mic la mare. Pentru că Cipru are 320 de zile însorite pe an lumea poate face plajă și să se scalde din luna mai până în luna noiembrie”, a răspuns Valentin Cazac.

De asemenea, invitata a povestit că Cipru este perfect atât pentru tineri, cât și adulți: „Si pentru familii cu copii, și pentru adulți, și pentru tineret, și pentru vârsta a doua”.

Actrița celebră care a ajuns la spital! Vedeta a suferit mai multe răni din cauza unui accident - FOTO

„Ce-ar trebui să știe oamenii dacă se pornesc în Cipru?”, la această întrebare Cazac a răspuns: „Toate mașinile sunt cu volanul pe dreapta, însă circulă pe stânga. Banda dreptă este doar pentru depășire. Turiștii mai trebuie să știe că mașinile cu plăcuțele roșii sunt închiriate, iar cele cu plăcuțele galbene sunt a localnicilor... Moneda este euro... Este aceeași oră locală ca la noi”.

Fondatoarea „Valentina Tur” a explicat de ce anume se merită să vizitezi această țară. „În Cipru găsim plaje frumoase, apă turcoaz, plaje de nisip. Găsim alt tip de gastronomie”, a spus invitata.

Program inedit „Anti-age”, lansat la Alter-Med! Despre ce este vorba îți explică medicul șef Veronica Vîzdoagă - VIDEO

„Înainte să vin în studio am verificat prețurile. Pentru 2 persoane, pe data de 29 mai, într-un hotel de 4 stele, cu mâncarea all inclusive costa 1200 de euro. Cu mic dejun și cină este 800 de euro pentru 2 persoane. Pentru Turcia, un hotel de 5 stele ar costa așa, dar eu recomand lumea totuși să încerce destinații noi”, a povestit Valentina Cazac.

Dacă îți dorești o vacanță de vis cel mai important lucru este să-ți alegi corect agenția de turism, spune Valentina: „Atunci când achită trebuie să primească bon fiscal și contract”...

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie